Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önceden bütün imparatorları aynı güçte sanıp imparator seviyesi diyodunuz aynı şeyi amirallere de mi yapıyonuz? Adam Ryokugyuyu isterse Akainudan da güçlü olarak çizer rütbeymiş, unvanmış çok takılmaya gerek yok bunlara.

Luffy reyizin bunu dışardan sezip anında yanına bitmesi lazım, hoş geldin diye. Sonradan da Amiral'in geri basması lazım. Beni test istersen diye de şekil yapabilir Luffy.
Luffy nin mantık gereği şu saatten sonra zorlanacağı karakterle BB, shanks, akainu, bir ihtimal henüz gücünü görmediğimiz bazı goresiler im sama falan. Kaidoyu yenen adamın amirallere başka korsanlara falan yenilmesi imkansız. Hatta 1 vs 1 de hepsini orta zorlukta almalı.

İyilik için mi? Emin olduğumuz tek şey iyilik için olmadığı zaten. aptallıklarından manipüle edilmiş inançlarından yada daha kötüsü korsan olup özgür düşünceyle bağımsız hareket edemeyecek kadar iradesiz olmalarından. Ayrıca ne çıkarları varmış amirallerin ? Kaidonun orochiden çıkarı vardı köpek çekiyordu, orochi bile dünya hükümetine cp0 ya vs köpek çekiyordu. Garp gibi delikanlı olan denizciye saygım sonsuz veya içlerinden devrimci görevi gereği amiral olmuş olan çıkarsa yine saygım sonsuz ama onun dışında amiral olanlar bir nevi kutsal ejderin uşağı olmayı isteyerek kabul etmiş demek oluyor.
Kendileri ve aileleri marinejoada keyifle yaşıyor, sence bu çıkar olarak yetmezmi?

Kendileri ve aileleri marinejoada keyifle yaşıyor, sence bu çıkar olarak yetmezmi?
Amirallerin aileleri orada yaşıyor mu ? Hepsini geçtim benle aynı şeyi söyluyorsun onlar kendilerini birşey başaramayacaklarına inanıp kutsal ejder kölesi olmayı seçiyor diğer tarafta ise kendimide korurum ailemide korurum diyen yonkolar kendi başlarına koruyabiliyor istediği şeyleri denizcilere dünya hükümetine karşı. İşte bu yüzden yonko amiral denk kıyası saçma amiral büyük yonko düşüncesi ise akla mantığa vicdana aykırı 😂

Amirallerin aileleri orada yaşıyor mu ? Hepsini geçtim benle aynı şeyi söyluyorsun onlar kendilerini birşey başaramayacaklarına inanıp kutsal ejder kölesi olmayı seçiyor diğer tarafta ise kendimide korurum ailemide korurum diyen yonkolar kendi başlarına koruyabiliyor istediği şeyleri denizcilere dünya hükümetine karşı. İşte bu yüzden yonko amiral denk kıyası saçma amiral büyük yonko düşüncesi ise akla mantığa vicdana aykırı 😂
Hayır değil bakarsan bu amiraller köpekde olsalar genetik olarak çok güçlüler ve disiplinli bir eğitim görüyorlar, ayrıca amiral meyvelerinin hepsi üst seviye meyveler. Yonkou ülke felan yönetirken denizcilerin tek düşündüğü daha güçlü olmak. İşin içine dünya hükümetinin yardımını ve kaynaklarınıda katarsak bence gayet mantıklı.

Amiraller denizcilerin en güçlüleri değil mi ? Onların üstleri mi var ? Güçleri bilinmiyor mu ?
Amiraller görünen denizciler içerisindeki güç düzeyi en yüksekte olanlar arasında olduğu doğrudur. Ancak ben en güçlüleri olduğunu düşünmüyorum. Keza Kong, Sengeku, Garp gibi yüksek seviye de deniciler de var Hatırlarsanız Mainfor Savaşında eğer sengeku tutmasa Garp akainu'yu öldüreceğini söylemişti. bu kadar rahat dile getirebiliyor ise aradaki güç farkı net bir şekilde ortadadır.

Arkadaş haklı yalnız,denizcilerden ziyade genel konuşmuştur.Beş Kadim,IM ve Vegapunk belki? Güçleri bilinmiyor.
Kesinlikle Denizciler tarafında güçleri bilinmeyen çok fazla kaynak var scubukai sistemini sonlandıran insan silahlaırn son halinin ne olduğunuda henüz bilmiyoruz. Bu nedenle 4 tane amiralin tüm dünyaya bedel battal gazi gibi göreülmesi yanlış.

Yanlış olmuş amiraller 2.adam bile olamaz çünkü adam değiller(fuji hariç):ehe:
Fujitora çok başka bir gücü var aynı zamanda Dressroza dan lufy ayrılırken keşke dediği sahne çok güzeldi.

"Ya gerçekleri kabul edersin yada bir yalanı yaşarsın." Battal gazi büyük düşünür. :D
Amiral> Yonkou:mincika:
Amiraller o kadar büyük ise yonkou lardan WB ölmek üzere iken amilar başını ölümle yüz yüze getirirken nerdeydi o güç merak ettim cem yılmazın dediği gibi içemi kaçtı :ehe::ehe:
Amiraller içerisinde Borsalino kesinlikle diğerlerinden çok daha üst seviyede olduğunu düşünüyorm ben akainu veya diğerleri onun gücüne yetişemez meyve gücüde diyebiliriz buna aynı zamanda haki vs. de diyebiliriz.

Daha önceden bütün imparatorları aynı güçte sanıp imparator seviyesi diyodunuz aynı şeyi amirallere de mi yapıyonuz? Adam Ryokugyuyu isterse Akainudan da güçlü olarak çizer rütbeymiş, unvanmış çok takılmaya gerek yok bunlara.
Nerede o eskiler sözü geldi aklıma Eski yonkoular yani Roger, WB, Kaido, BM, Shanks bunların güç düzeyi çok farklı ve kesinlikle yenilerin o düzeye erişmesi içinde çok ciddi savaşlar ve yaşanmışlıklara ihtiyaçlarıvar. daha 18 yaşına yeni girmiş bir veledin Roger ile aynı seviyede olacağını düşünecek kadar kör gözlu fan olmamak lazım.

Luffy nin mantık gereği şu saatten sonra zorlanacağı karakterle BB, shanks, akainu, bir ihtimal henüz gücünü görmediğimiz bazı goresiler im sama falan. Kaidoyu yenen adamın amirallere başka korsanlara falan yenilmesi imkansız. Hatta 1 vs 1 de hepsini orta zorlukta almalı.
Birşeyi gözden kaçırıyorsunuz arkadaşlar savaş esnasında Lufy'i iki kere ölüme gönderen Kaido bu sürede bir kişi ile karşılaştı darbeler aldı ve güç sarfetti tüm bunlara rağmen aynı zamanda Onigaşima gibi bir adayı taşıdı hala 1 vs 1 de lufy aldı şeklinde görmeyin bu durumu. Tamam kaido kendisi diyor sonradan mazeret uygudurmak yok burada mazeret te uydurmuyoruz ancak lufy Yonkou ünvanının altını dolduracak güce sahip değil bu bir 10-15 yıllık süre sonrasında evet bir Roger veya WB seviyesişe erişebilir ama şu anda hala çocuk. BB güç dengesini ve rakibini çok iyi okuyabilen bir karakter Shanks ile karşılaşmasında henüz onlarla eşit değiliz diyerek geri çekilmiştir. Lufy ile karşılaştığında hakisinden dolayı lufy'nin ciddi avantajı olacağı gibi meyvesini kullanamayan bir lufy nin ne yapabileceğide tarfışılır. o büyük kong atackları g5 ler vs hiç birinin olmadğı bir savaşta lufy ne yapabilir.
Bu nedenle Kaido Roger çok güçlüydümeyve gücü olmadan tüm dünyaya diz çöktürdü dedi. Aradaki farkı güçler çarşışmasındaki eksileri artıları düşününce lufy şu anda BB'yi yenebilecek kapasitede değil. Ama ODA sensei yine savaş içeriside kıçından power-up uydurur ve yendirir orası ayrı konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık