Bazı meseleler ucundan tuttuğu oluyor. Bazen birebir tutan bile var. Üyelerin tutturdukları da var. Bir ara @Montana resmini çizip spoiler diye yayınlamıştı şakasına, aynı sahne mangada çıktıAmaç geyik zaten yoksa %99 tutmuyor
Bazı meseleler ucundan tuttuğu oluyor. Bazen birebir tutan bile var. Üyelerin tutturdukları da var. Bir ara @Montana resmini çizip spoiler diye yayınlamıştı şakasına, aynı sahne mangada çıktıAmaç geyik zaten yoksa %99 tutmuyor
Ben ilk sayfada yazanı kastetmiştim. Montana'nın tutturduklarını biliyorum yoksaBazı meseleler ucundan tuttuğu oluyor. Bazen birebir tutan bile var. Üyelerin tutturdukları da var. Bir ara @Montana resmini çizip spoiler diye yayınlamıştı şakasına, aynı sahne mangada çıktı
Ryokugyu'yu kolundan bacağından kopardıkları, kestikleri odunlarla döverler semt serserisi gibi.Yeşil boğa delikanlılığın kitabını yazmaya gidiyor, delikanlılık öyle 5 kişi bir adama dalmak değil tek tabanca bir orduya dalmaktır diyecek bizlere.
İlk sayfada yazanların da tuttuğu oluyor ama genellikle tahmin olduğu için tutmuyor tabii.Ben ilk sayfada yazanı kastetmiştim. Montana'nın tutturduklarını biliyorum yoksa
Montana Oda’nın askerlik arkadaşı 3 milyar ver dedi tak diye verdi onla bizi kıyaslama biz ne istersek isteyelim vermez o bilgilere de vakıf olamayızBazı meseleler ucundan tuttuğu oluyor. Bazen birebir tutan bile var. Üyelerin tutturdukları da var. Bir ara @Montana resmini çizip spoiler diye yayınlamıştı şakasına, aynı sahne mangada çıktı
Montana Oda'nın Kf'deki çarı da olabilir.Montana Oda’nın askerlik arkadaşı 3 milyar ver dedi tak diye verdi onla bizi kıyaslama biz ne istersek isteyelim vermez o bilgilere de vakıf olamayız
O kadar olmaz ama beklenilenden fazla dayansa şaşırmam :d bitkilerle arası iyiAboooo. İnanır mısın var böyle bir olasılık. Perona vs tayfa muhabbetine benzetebilir savaı. Hiç biri alamaz. Ussop antisi çıkar o tanklar kaçarlar.
Son savaşta
Luffy-Akainu
Zori-Fuji
Sanji-Kizaru
Ussop - Ryokugyu tekrar vs atarlar seri biter.
Şaka maka bu adam Ussop un en büyük karşılaşması olabilir.
Zoro mihawk'i yenip dünyanın en güçlü kılıç ustasi olduğu zaman doğal olarak luffy'in sağ kolu olmuş oluyor doffy gibi mihawk da 1 arclik güç ve gelişme karakteri luffy doffy'i yendi yonkou olarak anıldı ve doffy'nin ömrü bitti zoro da mihawk'i yenecek ve dünyanın en güçlü kılıç ustası olarak anılacak ve mihawk'in da ömrü bitecek. Mihawk'ın tayfası yok ilerleyen zamanlar da tayfanin karşısına çıkması için ya denizcilerin yanında savaşacak ya da yonkularin yaninda saf alacak başka yolu yok.Kaidou dediğin adam Mf sonrası dünyanın zirvesiydi ünvanının gayet hakkını verdi yenilmesi bir şey değiştirmez. Mihawkın sadece ünvanı bile yeter, dünyanın en güçlü kılıç ustasını kim sağ kolu yapabilir? Bigmom mı? Teach mi? Shanks mı? Zoronun seri sonu rakibi diyoruz Zoro şimdiden Sağ kol liginin üstüne çıktı önünde seri bitene kadar 2 rakip var daha desek, Son rakipte Mihawk olacaksa gayet Yonkou-Amiral ligi bir adam oluyor Mihawk.
Söyleyim de Dof'u hapishaneden kaçırtsın sevin sen de biraz.Montana Oda’nın askerlik arkadaşı 3 milyar ver dedi tak diye verdi onla bizi kıyaslama biz ne istersek isteyelim vermez o bilgilere de vakıf olamayız
Senin söylemene gerek yok onu @II. Invictus direk badisi üst ranzasında yatıyordu.Yarın Dofu çıkar kanka dese anında çıkarır ama söylemiyor.Çünkü...Söyleyim de Dof'u hapishaneden kaçırtsın sevin sen de biraz.