Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryokugyu ile de dostça bir savaş verirler o da Fujitora gibi teşekkür eder sonunda wano dan ayrılırlar diye düşünüyorum. Kesin yaşanır bu ...

Dünya hükümeti ya da denizciler gerçekten tuhaf bir oluşum içindeler. Luffy ve tayfası gittikleri her bölgeye refah getirdiler ve bunu denizcilerin yapması gereken yerde bir grup korsan yapıyor. Hürmet göstermeleri gereken yerde adamları kovalıyorlar gerçekten tuhaf bir durum. Aklını seveyim smoker-sanın bir akıllı bu çıktı ve gerçekten ben smokerın luffylere empati beslediğini düşünüyorum artık.

Bunlara güncel demekten ziyade işlenmemiş amiral demek daha mantıklı ama bu da Akainu için geçerli değil. Akainu da performansının çoğunu Mf'de gösterdi. Kızan ve özellikle de Kizaru kapalı kutu. Bu amiraller tekrar gösterildiklerinde aslında daha güçlü çizilmeyecek var olan güçleri gözükmüş olacak.
Altına imzamı atarım.
Aramakinin kafasına 1 hafta önce patlamada uçan kaido düşer, karizmayla gelen amiral ezilerek ölür 😂
Bu ölmüş olabilir.
Bir tane Orochi kafası daha görmeyi yüreğim kaldırmaz, yapmayın etmeyin :of:
Herkes Wano'yu tahmin etmişte. Bence bu ölümün nedeni Sabo..

Altına imzamı atarım.

Herkes Wano'yu tahmin etmişte. Bence bu ölümün nedeni Sabo..
Sabo olduğunu sanmıyorum nedense. Mera merayı yeni yedi. Doğru dürüst de karakteri görme fırsatımız olmadı. Ha ama olsa iyi mi olur ? Güzel bir şok etkisi yaratır ve şaşırtır ne yalan söyleyeyim. Ama nedense hükümet Ace de olduğu gibi idam sehpası kurar Sabo için diye düşünüyorum. Hem Dragon'u hem Luffy'yi güzel bir yem ederler. Gerçi Luffy'nin kardeşi olarak gördüğünü hükümet biliyor mu emin değilim. Sanırım bilmiyorlardı. Dragon'u savaşa çekmek için kullanmaları aslında mantıklı olan. Saklanan bir organizasyonu ortaya çıkarmayı başarabilir, başaramazlarsa bile 1 numaralı adamını idam ederler.Umarım büyük bir savaş çıkar. Kan istiyorum, öfke istiyorum, ölüm istiyorum :ehe:

Sabo olduğunu sanmıyorum nedense. Mera merayı yeni yedi. Doğru dürüst de karakteri görme fırsatımız olmadı. Ha ama olsa iyi mi olur ? Güzel bir şok etkisi yaratır ve şaşırtır ne yalan söyleyeyim. Ama nedense hükümet Ace de olduğu gibi idam sehpası kurar Sabo için diye düşünüyorum. Hem Dragon'u hem Luffy'yi güzel bir yem ederler. Gerçi Luffy'nin kardeşi olarak gördüğünü hükümet biliyor mu emin değilim. Sanırım bilmiyorlardı. Dragon'u savaşa çekmek için kullanmaları aslında mantıklı olan. Saklanan bir organizasyonu ortaya çıkarmayı başarabilir, başaramazlarsa bile 1 numaralı adamını idam ederler.Umarım büyük bir savaş çıkar. Kan istiyorum, öfke istiyorum, ölüm istiyorum :ehe:
Yok Sabo öldü demiyorum kazara ölüm tarzı bir şey yazmıyor mu orada Sabo'ya yıkıldı birisinin ölümü onu kastediyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık