ımmaru 19 Haz 2022 #21 Artık öngörüşlere inanmak istemiyorum ama gelecek bölüm az çok böyledir herhalde.
Montana 19 Haz 2022 #24 II. Invictus dedi ki: Chopper didn't get any bounty Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
Mewtwo 19 Haz 2022 #26 We see Crocodile. He's aiming for Buggy's head. Crocodile’ın Buggy’nin kellesini hedeflediğini görürüz.
We see Crocodile. He's aiming for Buggy's head. Crocodile’ın Buggy’nin kellesini hedeflediğini görürüz.
Smoker 19 Haz 2022 #29 PiratesX dedi ki: Sarmaşık bitkisi işte sarmaşık gibi kenti sardı nasıl anlamadınız Genişletmek için tıkla ... Ben paylaşılan metni aktardım, kendim bir yorum yapmadım.
PiratesX dedi ki: Sarmaşık bitkisi işte sarmaşık gibi kenti sardı nasıl anlamadınız Genişletmek için tıkla ... Ben paylaşılan metni aktardım, kendim bir yorum yapmadım.
Zogolo 19 Haz 2022 #30 Luffy'nin Yamato'ya Oden olmadığını Yamato olduğunu önce kendisini keşfetmesi gerektiğini söyleyeceğini düşünerek salaklık ettiğimi görmüş oldum yine bu adam niye hiç yanıltmıyor
Luffy'nin Yamato'ya Oden olmadığını Yamato olduğunu önce kendisini keşfetmesi gerektiğini söyleyeceğini düşünerek salaklık ettiğimi görmüş oldum yine bu adam niye hiç yanıltmıyor