1 ay bölüm yoktu yanlış mı hatırlıyorum ? 1054 öngörüşü görünce şaşırdım açıkçası.
Bölüm yok bu gelen %99 sahte spoiler. Her zamanki gibi üstüne goygoy yapıyoruz.1 ay bölüm yoktu yanlış mı hatırlıyorum ? 1054 öngörüşü görünce şaşırdım açıkçası.
Ben de o yüzden dedim işte. Taksonomik olarak hatalı olur bitki meyvesinin mantar çıkarması. Druid zoanı gibi bir şeyler olabilir ama o zaman da ucu çok açık olur; hayvanlara falan dönüşebilir D&D'deki stereotip ele alınırsa.Mantar da varsa bitki meyvesi olamaz ki. Mistik orman ruhu tarzı bir zoan çıkar umarım veya druid gibi bir şey.
Edit: Bu arada mantar güçleri ön planda olsa çok yaratıcı şeyler dediğin gibi çıkabilir, bnha'da mantar özgünlüklü bir karakter vardı onun gibi. Seride sanırım mantar meyvesi de yoktu ama bence mantardan çok sarmaşık ve kök önde olacak.
Adamda harbiden böyle güç varAramaki Çiçek Başkentine giriş yapar.
Hem çevresini dönüştürüyor, hem kendini. Akainu veya uyanışlı paramecia özellikleri var bunda. Hafif luffy g5 modu da andırıyor.Adamda harbiden böyle güç varBakalım şu sayfa teorisini doğrulayacak mı pek sevgili mangakamız
Luffy ciddi ciddi milletin tanrı diyip taptığı varlığa dönüştü.. oda bu neyin kafası kardeşim ya.Adamda harbiden böyle güç varBakalım şu sayfa teorisini doğrulayacak mı pek sevgili mangakamız
O tayfa usopp olmasa defalarca kez ölmüştü ciddilestiginde Luffy'e ayar veren adam gibi adamdır kendisiUsopp bence luffynin sırf yasoppun oğlu diye aldığı kişidir yoksa kim gemisinde bir korkak ister ki