Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşısından kaçmış mı? Adam daha çöpleri geçememiş yahu, kim var adamın karşısında ki komtanların hepsi dalsın?
Komutanların oraya geliş sebebi tamamen WB olayı. Crocodile zaten elinden Luffy ve Jinbe'yi almıştı, bunlar da gelip bir nevi ''Babanın sözünü yere düşürmeyeceğiz'' olayını yaptılar. Öyle ki sahne de ortada, Akainu gitmiş 10 tümen konutanını halletmiş, diğer karşısında duran kişiler de isimsiz WB korsanları. Hani görende herkes ile 1vs all atmış sanır. Bir de kaçmış diyorsun, adamlar zaten o çevrede ama farklı şeylerle uğraşıyorlar, farkında mısın bilmiyorum ama Akainu'nun arkasından bile onlarca Donanma askeri saldırıyor yine bu gruba. Porte çizim diyorsun da en önde olan kişileri görüyoruz Akainu'nun önünde, yani sahnelerle ortada zaten. Akainu'nun hallettiği tek isimli kişi WB'nin 10. tümen komutanı o noktada, sahnenin devamında tayfanın pek çok elemanı Akainu'nun önünde gösterilmiyor zaten.

Ben karakterin söylediğine ve yapacağına bakarım. Bu konuda Fuji'yi en çok savunanlardan biri benimdir forumda, karakterin dediği ortada ''Ben kumarımı Luffy'e oynuyorum'' dedi. Sonrasında ise peşine yine zar atıp durdu, yani ciddi olmadı adam hiç. Bu konuda da kendisini hiç eleştirmedim zaten belli sebeplerden dolayı. Fakat Aramaki'nin gelişi nasıl? ''Bu veledin kelleyi alırsam övgü alırım'' diye geliyor, bizde bekliyoruz şimdi bakalım sözünün eri bir adam mı kendisi? :D

Diğer tarafta mapusta onu öven biz değiliz bizzat ID görevlileri ve bunu yapabilen nadir kişiler olduğunu da vurgu yaptılar zaten. Sen yine hikayeyi istediğin gibi anlamışsın anlaşılan. :D
mangaka çizmiş mi ? Evet. Karşısında duranlar ortada sonra ne olduğu da umurumda değil akanın arkasında belirenler elit askerler isimleri bile yok. İzu mesela king i dövüyordu ellemeseler :D Croco övüyorsun marco yc1 diğerleri hep isim yapmış vs.. Durdu mu ? Durdu. Çıktı mı oradan ? Evet BİTTİ hacı abi gerisi faso fiso... Sana tavsiyem
🤭 🤗

mangaka çizmiş mi ? Evet. Karşısında duranlar ortada sonra ne olduğu da umurumda değil akanın arkasında belirenler elit askerler isimleri bile yok. İzu mesela king i dövüyordu ellemeseler :D Croco övüyorsun marco yc1 diğerleri hep isim yapmış vs.. Durdu mu ? Durdu. Çıktı mı oradan ? Evet BİTTİ hacı abi gerisi faso fiso... Sana tavsiyem
🤭 🤗
Valla işine geldiği gibi hikaye yazıyorsun, bir de videolu yazmaya başladın.
Ben karşısında durmadılar, poz kesmediler demedim ki. ''Şişiriliyor'' dedim.

Adam bunların hiçbiriyle dövüşmüyor ama sanki hepsi adamı durdurmak için gelmiş gibi bir algı var forumda. Oysa adamın karşısına gelen kişilere bak 10 tümen komutanı ve simsiz bir kaç WB tayfası korsanı. Diğerleri ortada yok, hala diyorsun ki donanmadakiler isimsiz, sanki Akainu'ya tüm komutanlar grupça dalmış. :S

Hani Teach tayfasının WB'ye yaptığı gibi bir sahne bile olsa tamam diyeceğim ama böyle sahnenin yanından bile geçilmedi. Gerçeklere bakmak isteyen gtsin mangaya baksın, 10 tümen komuranı ve çöp WB korsanları duşunda o grupta kim Akainu'ya dalmış gösterilen? Bildiğin kaos savaşı var, WB tayfasından görünenler kadar Akainu'nun arkasında da bir o kadar denizci askeri var.

Bir şey bulamayınca gerçekleri söyleyince ''Git yat'' olur zaten. Neyse sen üzülme ben gidip yatıyorum hadi iyi geceler. ;)

Günün Özeti:

Bütün dünya, sahte adalet, kızıl fino'nun karşısına dikilmiş, hesap soruyor diye yorumladım. Bir kaç bölüm sonra kızıl fino'nun Shanks'dan ayar yediği gibi, bir ay sonra da sizin lobinin temsilcisi, kızıl fino fanı ryo ayar yiyecek.

Ayrıca bu sahneyle, ryo'nun sahneleri kıyaslayacak olursak;

Fino bütün korsanları karşısına alıp, bir kaç yaralı zayıf komutanı tokatlıyordu. Ryo da aynı şekilde bütün korsanlara karşı yürüyor ve yaralı ve zayıf düşmüş King ve Queen'i tokatlıyor.

Akabinde coby karşısına çıkıp gardaş yapma eyleme, daha fazla kayıp vermeyelim çekiyordu finoya, o da gücü yettiği için racon kesip öldürmeye yelteniyordu, ryo da aynı şekilde uyarılmasına rağmen racon kesip korsanlara yürüyor, zayıf korsanları avlayacağım, çoluk çocuğu tokatlayacağım raconu kesiyor.

Son kısımı biliyorsunuz, Shanks geliyor, finoya ayar veriyor. Bir ay sonra da Luffy, Shanks'ın yaptığını yapıp, fino'nun takipçisine ayar verecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık