Tek hakkın var seç birini, ikisi birden ölmez.Yeni bölümde Vivi ve babasının öldüğünü görsek güzel olur Sabo bu cırtlak Vivi'yi kaçırıpda başımıza dert etmez umarım.
bizim tayfa Wano'dan yeni çıkıyorsa haberleri öğrenmemeleri normalEditör yorumu neşeyle yeni adaya gidiyoruz tarzında bir şey değil miydi ya şimdi öldü spoileri çıktı.
Vivi ölsün nasılsa babası gelemez ölsünde kurtulalım bu Oda tayfaya saracak sanırım bunu ırkınıda sevmiyorum zaten.Tek hakkın var seç birini, ikisi birden ölmez.
Ben de en az 4 milyar bekliyorum. 2-3 milyarı kabullenen Mihawk fanı değildir.Mihawk'in ödül 6,5 milyar. Beklentiler büyük.
Ölen sevilen bir karakter olmasa ağlama gif'i atmazlardı. Ya Sabo, ya Vivi öldü. Bunlar ölmezse Wano'da birileri ölür.Yeni bölümde Vivi ve babasının öldüğünü görsek güzel olur Sabo bu cırtlak Vivi'yi kaçırıpda başımıza dert etmez umarım.
Umarım dediğin gibi olur babası hasta dendi o ölmüşdür bu Vivi'yi Sabo kurtaracak olursa oda ölsün korkarım tayfaya saracak gene bu çöpü en nefret edecem kişide Sabo olacak.Ben de en az 4 milyar bekliyorum. 2-3 milyarı kabullenen Mihawk fanı değildir.
Ölen sevilen bir karakter olmasa ağlama gif'i atmazlardı. Ya Sabo, ya Vivi öldü. Bunlar ölmezse Wano'da birileri ölür.
WG'ye saldırmak için yeterince güçlü değil tayfa. Kid ve Law zaten bu işe girişmez. En az 1-2 arc daha var bence.Umarım dediğin gibi olur babası hasta dendi o ölmüşdür bu Vivi'yi Sabo kurtaracak olursa oda ölsün korkarım tayfaya saracak gene bu çöpü en nefret edecem kişide Sabo olacak.
Vivi'nin varlığı da yokluğu da politik amaç taşıyor zaten. Korsanlık yapacak gücü gemideyken de yoktu.Vivi ölsün nasılsa babası gelemez ölsünde kurtulalım bu Oda tayfaya saracak sanırım bunu ırkınıda sevmiyorum zaten.
Güçle olsa keşge üye olarak görüyorlar bizimkiler arkasını açık bırakdı Oda Usop'dan Nami'den ne farkı var gelse Usop ve Nami'yide geçer umarım ölür.Vivi'nin varlığı da yokluğu da politik amaç taşıyor zaten. Korsanlık yapacak gücü gemideyken de yoktu.