Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dahiyane reis BB, Magellan'a atar yapıp ölecekti ama yine balına Shiryu piyangodan çıktı. BB luffy'den sonraki en ağir plot armor sahibi karakter. Kadercilik ana temalı seri bu.
Bu dOğru. Lakin 2 planı vardı 1.yami yami 2.shiclik. Ace olayı tamamen balina,olmasa denizcileri wb ile karşı karşıya getirirdi bence 2 tarafın başını yerdi xD
 
Adamin planı falan yok belki meyve denk gelir diye 40 yıl WB'nin tayfada takılmış. Ekstra bir şey yok. Denk gelmese öyle ölüp gidecek. WB'nin meyveyi alma planı da yok direkt. Planı lord olmak. Ace piyangodan çıktıği için balına WB'yi ölü halinde yakalıyor. Başka türlü WB'yi yenme şansı yoktu. Zorlama parlatma çalışması yazdıklarının çoğu.
Ace'den sonra o savaşa o anda girmesi tesadüf mü yani? Ki 40 yıl boyunca hedefi o meyve değil mi zaten? Wb tayfası da onu bulması için en iyi olasılıklı yerlerden birisi. Ve dediğim gibi Shanks'a hasarı, meyveler hakkındaki bilgisi, Kuzan'la iş birliği, çıkarları için denizcilerle alışverişler gibi bir sürü şey daha var.
 
ne güzel işte novellerdeki bilgiler çok güzel, de thatch ilgili bir şey mi varmış novelde gücü bilinmiyor diye biliyom zaten bilinse ne yazar Teach ihanet ediyor doğrudan vs oldugunu sanmıyorum
Ace'e haki hakkında tavsiye veriyor ve diyalogları azımsanamayacak kadar var diye biliyorum. Tabii ben uyarlanmasını okudum manga şeklinde ama.
 
Shiclik bile bal derim de yami için katılmam. Adam hayatını ona odaklamış gibi konuştu. Her kıvrımını ezberledim falan. İlla ki bulacakmis onu yani.
Ben buna katılmıyorum.Karasakal meyvenin kendisini seçtiğini söylemişti.Yani meyveyi bir uğraş göstermekten daha çok meyveyi "kadercilik" sayesinde yediğini belirtmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık