Pacifistalardan daha sert bisküvi gördük ağaç meyvesini de isterse çok güçlü yapabilirOne Piece'in en işe yaramaz maddesi ağaç olabilir, bakalım oda ne yapacak.
Pacifistalardan daha sert bisküvi gördük ağaç meyvesini de isterse çok güçlü yapabilirOne Piece'in en işe yaramaz maddesi ağaç olabilir, bakalım oda ne yapacak.
Aramaki'nin nefesi pek yetmemiş
Wano'ya gidiyoruz. Yeşil Boğa reis öyle saldırılar yapmış ki ada Punk Hazard gibi değişmiş.Sizce hangi adaya gidilir?
Wano'ya gidiyoruz. Yeşil Boğa reis öyle saldırılar yapmış ki ada Punk Hazard gibi değişmiş.
Şu İspanyolların yedi ceddini...
Ben hala aynı fikirdeyim:"Partiye değil Ryokugyu, Prime Roger bile girse orada hiçbir iş yapamadan tabutuyla birlikte çıkar."
Partide bulunan Luffy,Law ve Kid şuanda bence Prime dediğimiz zirve dönemlerini yaşıyorlar.Ki ek olarak daha orada Sanji,Zoro,Yamato gibi çok güçlü kişilerde var.
Yani partide 2 yonkonun üstünde bir oluşum var.Ryougyu'nun yapacağı en güzel iş ya Sukiyaki'nin Robin'i oyalaması sayesinde Robin'i kaçırmak ki Sukiyaki'den ben böyle bir adilik bekliyorum veya Pluton'un varlığından haberdar olup bir şekilde hükümete teslim edeceğini düşünüyorum.
Ben de aynı fikirdeyim bakalım ne olacakAmiral desteksiz bir şekilde niyeti Luffy'nin kellesini almak üzere yola çıkıyor sence başarılı mı olacak kaldı ki o kıyamete korsanlar kralı girse sağ çıkamaz çıkmamalı