Alkolik adam zaten. Zoro iyi gömdü partide. Ağzı kokuyordur. İlk ona dalar Yeşil Boğa reis.Aramaki Zoroyu tadar ama Sanji dişini kırar.
Alkolik adam zaten. Zoro iyi gömdü partide. Ağzı kokuyordur. İlk ona dalar Yeşil Boğa reis.Aramaki Zoroyu tadar ama Sanji dişini kırar.
Zoronun yıllanmış tadını tadınca Sanji onu pişmiş ördek yapar.Alkolik adam zaten. Zoro iyi gömdü partide. Ağzı kokuyordur. İlk ona dalar Yeşil Boğa reis.
Desene çok yakında Aramaki vs Katakuri açılacak siedeAlkolik adam zaten. Zoro iyi gömdü partide. Ağzı kokuyordur. İlk ona dalar Yeşil Boğa reis.
Katakuri geleceği görüyor. Sonuç belli.Desene çok yakında Aramaki vs Katakuri açılacak siede
Sololar demeseydin yemiştim bunuArkadaşlar sizler için elimdekileri paylaşayım. Yaymayın lütfen ama.
- Chapter 1054: Forest God
- New cover page is about Shichibukai. In each episode we will see what happens to them. The first one is Edward Weevil but i will not give more details.
- The chapter is a continuation of the previous one, Aramaki keeps walking. This time we see he soloed Marco and Nine Red Scabbards.
- It's unclear if Marco is dead, but one samurai is dead.
- Yamato says if I eat the most meat, take me to your crew. Luffy says yes and they are competing to bet who will eat the most meat.
- Brook supports Yamato, while Usopp and Chopper cheer for Luffy.
- Law teleported himself and the Kid to Robin's side. They want information for the Poneglyph.
- While Aramaki is at the gate of the capital, Zoro and Sanji appear before him. Aramaki turns into a tree. His fruit is a Logia: Hito Hito no Mi, Model: Forest God.
- On the last page, Aramaki takes out his black sword, saying, "I smell alcohol and food from you, can't wait to taste you."
Ben yazsam Kizaru gelirdi Wano'ya.Sololar demeseydin yemiştim bunu
3 gün yok. Haftaya salı spoilerı alırız, cuma ds yani 10 gün sonra bölüm gelir.yeni bölüme 3 gün yok mu ya anasayfada 13 gün diyor gerçek mi xd
Yok öyle bir şey. Bu gece civarı spoiler gelecek. Cuma günü, bir ihtimal perşembe gecesi, bölüm çıkar.3 gün yok. Haftaya salı spoilerı alırız, cuma ds yani 10 gün sonra bölüm gelir.
Keşke, ama hayır. XdYok öyle bir şey. Bu gece civarı spoiler gelecek. Cuma günü, bir ihtimal perşembe gecesi, bölüm çıkar.