Bu X Drake'in geleceği ne olacak reis?sOda bize 15 yıl önce bildirmiş geleceğin yonkoularini. Bu 1 ay baştan sonra kapakları gezeceğim![]()
Sword ile buluşacaktır yüksek ihtimalle... İfşa da oldu bakalım ne olacak. Festivale katılmadı 7 gün geçti onigashima da yatıyordu en son, herhalde kalkmış ayrılmıştır oradan diye düşünüyorum.Bu X Drake'in geleceği ne olacak reis?
O resmi olarak denizciliğe soyunabilir, adam ifşa oldu sonuçta. Denizcilerden biri olduğu halde karşımıza çıkabilir. Hawkins öldü mü acaba? %1 şans diyordu ama Oda'ya kalsa %0,01 şansla da döndürür bunu. Belki X Drake bunu kurtarır.Sword ile buluşacaktır yüksek ihtimalle... İfşa da oldu bakalım ne olacak. Festivale katılmadı 7 gün geçti onigashima da yatıyordu en son, herhalde kalkmış ayrılmıştır oradan diye düşünüyorum.
Ama isterdim festivalde bulunsun orada onu da görelim... Apoo gereksizini bile gördük yani...
O avatar ne reis? O avatarindaki eleman kader tarafindan secilen yegane karakter değil mi?Nika'yı ne zaman görsem aklıma bu geliyor:
Kader tarafından seçilmiş karakterlerden kustum kusacağım az kaldı![]()
Evet oyle lakin motifin farklı bir perspektifde işlendiğini görüyoruz, Luffy, Naruto, Ichigo xyz gibi ülkü ve davranışların birbirinin kopyası olduğu altyapıda değil.O avatar ne reis? O avatarindaki eleman kader tarafindan secilen yegane karakter değil mi?