Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru boş gibi görünüyor ama görev adamı. Asker tanımına tam uyan birisi. Emir gelince gidip yapıyor.

Kuzan vicdanlı birisi ve sistemin çürümüşlüğünü görüp bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Akainu kötü bir adam olsa da görev şuuru yüksek ve akıllı davranıyor. Sürekli sinirli görünse de sinirle hareket edip hata yapmışlığı yok.

Fujitora'yı ben de geleceğin Filo Amirali olarak görüyorum. Kral Riku'nun önünde eğilip özür dilediğinde bunu açıkça gösterdi. Biz halka hizmet için varız kafasında adam. Sistemi korumak değil derdi, sistemi düzeltmek. Bunun için de yetkisini kullanıp olumlu sonuçlar alıyor.

Ryo’yu tabi yeteri kadar tanımıyoruz ama ilk intiba boş bir adam olduğu yönünde.
Böyle dolu dolu yorumlar atmayın lan insan iki kere beğenemiyor :artiz:
 
ryokugyu; sakazuki den aferin alıncaya kadar oruçluyum :sapkali:

Ne güzel karakter çizmişssin ne güzel meyve vermişssin dedirtecek lafmıydı bu oda
 
Benim tahminim 2 ihtimal var. 2 ihtimalde de amirali yolda biri karşılayacak. Bir ihtimal karşılayan kişi bir anlaşma yapıp vazgeçirecek amirali. Ya da vs atıp geri gönderecek.
Bu kişiler Canavar Korsanları veya BM korsanlarından birileri olabilir.
 
Spoiler konusunda da sitem yedim ama Luffy fanları yüksekten uçtukları için Oda onları ne zaman terse yatırsa hoşuma gidiyor.

Bunu demekle beraber ödülün gram mantığı olmadığı artık net oldu. Hani Hasır Şapka filosu olduğu için vs 1.5 almıştı lan bu adam. Farkındaysanız onun üzerine Yonkou inişi ve eski savaş lordu Jinbei'nin tayfaya katılması eklendi. Her türlü Kid ve Law'dan yüksek alması lazım. Hem bu zamana kadar İmparator ödülü ile aynı veya aşan korsan ödülü görmedik, Luffy geçen arc çakma İmparator olarak gösterildiğinde bile aldığı ödülü geçen bir korsan olmadı, Marco ve King'in ödülleri 1.5 milyarın altındaydı.

Kozuki Sukiyaki'nin Hitetsu olduğu bayağı önceki teorilerde belli olmuştu. O teoriler redditte mevcut, isteyen bir inceleyebilir. Hitetsu'nun herhangi bir flashbackte hiç görülmemiş olması yeterince şüphe çekici bir durumdu çoğu kişi için zaten.

Buggy'nin İmparator olması ile alakalı hiçbir yorum yapalım yok. Ne olumlu ne olumsuz.

Özellikle Stephen Paul çevirisinden kontrol ettim, cidden antik silahın Arabasta'da olduğunu düşündürecek tek şey Cobra'nın Crocodile o silahı ele geçirse bu ülkeyi anında elde eder yorumu. Oda maalesef silahın Arabasta'da olduğu düşüncesinden çok rahat bir şekilde kaçınabilir.
Şöyle ki:
Robin en başından beri Croco'ya antik silahın yerini söyleyen Yazıt'ın Arabasta'da olduğunu söylemiş. Keza Cobra da sadece Yazıt'ta antik silahın yerinin yazılı olduğu gerçeğini biliyor. İki adam da varsayım olarak Arabasta'da olduğunu düşünüyorlar. Arabasta'da olduğuna dair başka bir ibare yok. Keza Robin de antik silahlarla hiç ilgilenmediği için Cobra'nın söylemine doğrulama ve yalanlama yapmıyor. Tabi o ara kendisi de yaralı olduğu için basitçe umursamıyor da olabilir.
Keza silahı elde etse her yeri ele geçirebilir, aşırı yuvarlak bir ifade. Mangakanın klasik bunu buraya yerleştireyim de ileride kullanırım elementlerinin bir benzeri gene( Beyazsakal'ın senin yüzünü görünce o herifin açtığı yara sızlıyor lafı gibi. Halen daha kimden bahsettiği belirsiz)

Gelelim Amiral Ryokugyu'ya, kendisi uzun zaman sonra bir bölüme iyi verme sebebim. Hasır Şapkalar olay yerinde olmayınca şöyle sahnelerin çıkması bile insanın Hasır Şapkalardan tiksinmesi için yeterli ya. Şunun çeyreğini Hasır Şapkaların huzurunda yapsan manga uçacak ama yok bizim tayfa Kurtarıcı tayfa, onların hazır olduğu yerde kötü şeyler olur mu? Onlar engellemese bile olmaz. İşte arada Yasuie'nin ölümü gibi 300 bölümde bir tane olursa anca. Sanki Wano'nun aslında ne kadar da tatsız tutsuz olduğunun mangaka farkındaymış gibi bir sekans Ryokugyu sekansı.

Ya ben gözlem hakisinde bir şeyleri bilmiyorum ya da oda gözlem hakisini tam oturtamadı. Koca amiral adaya geliyor ve kimse haki ile bunu farketmiyor. Hadi onu geçtim amiralin öldürdüğü adamlarıda mı farkeden olmuyor.
Wano'nun büyüklüğü tam olarak anlaşılmıyor galiba. Wano ortasında duran bir adamın bütün Wano'yu gözlemle tarayabileceği bir yer değil. Zaten böyle bir kullanıma da sadece Rayleigh Rusakaina'yı tarayınca şahit olduk. O adanın büyüklüğünü de tam bilmiyoruz. Bir de Enelde gördük ama onun da meyve ile beraber yaptığı bir kullanımdı. En büyük örnek Enel'di ama o uç bir örnek.
yaratmadı mı ? :D sen sadece türk takipçileri görüyorsun, yurt dışı wanoyu çok seviyor sadece biz türkler çok ciddi okuyup retconları mantık hatalarını falan düşünüyoruz diğerleri ''ooo ışıklı mışıklı savaş dövüş süper''' kafasındalar.
Redditte kazan kaynıyor. Ben sürekli reddit takip eden biri olarak Wano'yu hayalkırıklığı olarak gören, beklediğini alamayan, Yonkou düşüşünün tatsız tuzsuz olduğunu düşünen, sahte ölümlerden artık kusacak hale gelen bir sürü kişi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. İyi ve çok iyi diyenlerden, Ortaydı kötüydü ve çok kötüydüye kayış çok fazla, bunu takip edenler net fark etmiştir. Keza Oda da fanboylarının gün aşırı savunma yazıları, toksiklik yaparak başkalarını toksiklikle suçlamaları vs derken dikkatli bakan biri ibrenin kaydığını çok net görebilir. Piratefolkta yapılan eleştiriler net bir şekilde görülebilir zaten.
 
Sen hiç Aynalı Tahir, Kavak Yelleri, Ezel falan izledin mi :) ölüp ölüp dirilen karakterler falan... Zaten durumu belirsiz diye belirttim ve alltaki Vs. de gereksizleri eklemedim. Olayı ana çerçevede değerlendirirsek sence sonuç nedir ?
Gerçi haklısın kinemonun ölmediği yerde hawkins kesin öldü demek saçma bana göre amiralin şuan bu kadroya karşı hiçbir şansı yok ama şöyle bir avantajı var şuan kimsenin haberi yok burada olduğundan eğer tek kıstırırsa 1-2 kişiyi paket edebilir amiral bakalım oda beyefendi ne çizecek bize robini kaçırma olaylarına girmesse iyidir
 
Udonun normalde ki hali
Bu da şimdi ki
Adam hashirama gibi orman yaratıyor. Enerji sıkıntısı yok sonsuz yenilenme rakibi sağ olsun tabi. Yaratım ve can verme gücü. Eğer hashiarma gibi de fiziksel anlamda güçlü ise ki amiral sonuçta, çılgın karakter. Akainu yu örnek alıyor, bu da fuji nin tersi demek. Fuji aokiji nin yerine oturuyor kişilik anlamında da, aka nın yerine ryo eklenmiş. İlla ying-yang yaratıyor mangaka. Kizaru tarafsız ortada bu sefer yaklaşımlar güzel. Denizciler baya uğraş içinde hükümet hala D saklama peşinde, gereksiz 5li çete... Güzel bölüm olmuş.
Çok rahat, çok profesyonel.
 
Sakazuki gibi bir çöpü idol olarak bekleyen kişiden çok bir şey beklememek lazım.

Zalim olmayı marifet sanan, yalakanin teki bildiğimiz XD.
Tamam, Fujitora gibi de olmasın eyvallah ama gençlik dizilerindeki kötü çocuk tiplemelerinden hallice bir karakter çıktı. Kraldan çok kralcı olması da cabası.
Tipini, meyvesini beğendim orası ayrı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık