Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klasik Mw işte.

Bak bak nası hemen üstüne yatıyor. Nası fırsatçısın sen de var ya. Doffy fanlığının hakkını veriyon ama iki tane havalı lafını alıntıladı diye nedir bu zincircilik Mw'ciğim. Bu oğlan en başından beri D. demiyor mu? D.'yi Doffy'den mi öğrendi onu bi desene.
Öğrenmediği bir o var işte birkaç şeyle beraber. :)
Miyata'yı anladım ben dert etme sen. :dd Vergo'yu terk edişini Doffy'e yazıyorsun ala palavracılık mı olur bundan. Adam intikam peşinde. Kin güttüğü kişileri öldürmek istiyor. Vergo zamanında Cora'nın pestilini çıkarmıştı. Az bile yaptı ona.

Doffy'i öldürmek için ailesine de acımadı. Wano'da Hawkins'e gelince " seni sadece korkutmak istedim ne de olsa ben doktorum öldürmeyi sevmem. " benzeri bir şey diyor. Öldürme isteği sadece Doffy ve ailesine karşıydı.
Terk edişini derken açlıktan öldürmesini yazdım.Doktor adam hastasını açlıktan öldürmez bunu Sanji düşmanına yapmıyor öyle zalimlik bu.Olsa olsa Doffyden kapmıştır intikamla ilgisi yok.Bölsün sonra Tashigi gibi son darbeyi vursun.
 
Sonunda Wano bitti. Oda'nın hazırlıksız girdiği bir sezondu, aklıma hemen bir iki tane geleni belirtirsem: Öncelikle Marco'nun sonradan geleceğine karar vermesi hikayede hiçbir şeye hizmet etmedi, belli ki Oda burada karar değiştirdi ve Marco'yu Wano'ya getirmeye karar verdi; diğer bir kararsızlık olarak gördüğüm Ashura karakterinin başta Momo'nun emri altına girmeyeceğini belirttikten sonra hiçbir sebebe bağlı olmayıp fikir değiştirmesi. Şu iki kısma baktığımda Oda'nın planlamadan bu sezonu çizdiğini söyleyebilirim. Şu bir aylık arada kafasındaki yarım yamalak fikirleri temizlemeye çalışacaktır muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık