Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onigashima plüton olabilir mi? Plüton bir gemi değil miydi. Uçan bir gemi. Koca bir orduyu uçarak bir yere götürebiliyorsun. Götürecek kişi de Momo.
 
Savaş bitmiş ve üzerinden 1 hafta geçmiş. Kazanan tarafta neredeyse hiç zayiat olmadığı gibi güçlerine güç katmışlar ama paşam, Luffy'nin kelleyi alıp, Akainu'ya götürmeyi hedefliyor...

Bundan zaten şüpheleniyordum ama artık eminim: Akainu filo amirali olduktan sonra Marineford'un kapısına şu şekil bir tabela astırmış:
Kellesini koltuğunun altına verip geri yollarlar Aramaki'yi.
 
Amiraller genelde ciddiler. Askeri disiplinleri var. Yonkoular gibi karşı tarafı küçümsemiyorlar. Hele hele 2 yonkounun düştüğünü bilen bir amiral gidiyor. Neyle karşılaşacağını biliyor. Kibirlenmeden ciddi saldırı ve savunma disiplinini bozmadan oradaki herkesle birebirde dövüşebilir. Çoğunu da alır. Sonuçta bigmom 2vs1 ile ve kibrinden yenildi. Savunma bile yapmıyordu bazen. Kaido da aynen öyle davrandı. Adam geleceği görmesine rağmen kullanmadı tüm dövüş boyunca. Kibrinden yenil hep. Amiral yonkou seviyesi olmasa da kibir yapmaz ve ciddi dövüşürse daha tehlikeli birisi.
 
Kellesini koltuğunun altına verip geri yollarlar Aramaki'yi.
Fujitora da ilk tanıtıldığında kör olmasına rağmen kumarbazdı, gücüyle şov yapıyordu ama sonra Luffy'ye aşık oldu. Aramaki de okuyucuyu gaza getirmek için abartılı bir şekilde tanıtılan biri gibi duruyor. Çirkin ama karizmatik. Acımasız, güçlü ve çılgın ama aynı zamanda prensipleri olan biri.
Kaido'dan daha güçlü olsa bile harcarlar onu burada. Gidip tekerlekli sandalyedeki kör yaşlıları dövsün de şu arc uzamasın daha fazla.
 
Green bull, ellerini değiştirebiliyor. Yani dönüşüm geçirebiliyor. Ya paramercia ya da zoan olsa gerek. Ama görünüşe göre paramercia. Ayrıca meyvesini uyandırmış olabilir. Çünkü çevreyi etkiliyor. Muhtemelen çevresindeki ağaçları da kontrol edebiliyordur.
 
Bana da çirkin geldi. Egosu da tavan birisine benziyor. Eğer Fujitora gibi gidip birlikte içmeyecek ve savasacaksa, orada onu tuvalet kağıdına sarıp üstüne sifonlu çekerler.Boyle birşey olursa, bunun yapacak elemanlar başkaları olur.
Ya da oraya giderken başka şeylerle karşılaşır. Bigmom tayfası yada başka elemanlarla
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık