Aynı böyle olacak demedim ya sadece Oda'nın kafasında Kid > Law olduğunu millet görsün.Bunun ihtimali evrende yokne Luffy Roger ne Kid Wb.
Aynı böyle olacak demedim ya sadece Oda'nın kafasında Kid > Law olduğunu millet görsün.Bunun ihtimali evrende yokne Luffy Roger ne Kid Wb.
O zaten seri sonunda öyle olur. Luffy>Zoro>Kid>Law şeklindeAynı böyle olacak demedim ya sadece Oda'nın kafasında Kid > Law olduğunu millet görsün.
Çıkarılacak anlam, Law > Kid diyen @YonToryu ve benzerlerine Oda'nın 2 kralı göstermesi şoku.Çıkarılacak anlam basit reis. Luffy zorla çekmiş Kid'i aynı Oda'nın zorla 3üne aynı ödülü vermesi gibi![]()
Formundasın bugün senden uzak durmak lazımÇıkarılacak anlam basit reis. Luffy zorla çekmiş Kid'i aynı Oda'nın zorla 3üne aynı ödülü vermesi gibi![]()
Wano marabası zoro aşağıda belediye başkanını alkışlayan dayı kıvamında. Olmaz o iş. Kid'e alkış tutan adam onun önüne geçemez.O zaten seri sonunda öyle olur. Luffy>Zoro>Kid>Law şeklinde![]()
Zorlamayla gösterilen kralcık şokuÇıkarılacak anlam, Law > Kid diyen @YonToryu ve benzerlerine Oda'nın 2 kralı göstermesi şoku.![]()
Bu Hitetsu'nun kendisinin kim olduğunu açıklaması hani bir kişi bir kişiyi öldüreceği veya ihanet edeceği zamanda son anda kendisine ait sırları söyler ve sonra o kişiyi öldürür veya ihanet eder ya.Law piyasada yok, Ryo ile Law karşılaşabilir.
Zorlamayla gösterilen kralcık şoku![]()
Kid de Ryuma'yı geçicek alev edavat yokWano marabası zoro aşağıda belediye başkanını alkışlayan dayı kıvamında. Olmaz o iş. Kid'e alkış tutan adam onun önüne geçemez.