Adam bizi düşünüyor işte 1 ay boyunca tartışacak malzememiz oldu şimdiBölümde o kadar çok saçmalık var ki, hangisine laf söyleyeceğimizi şaşırdık.
Adam bizi düşünüyor işte 1 ay boyunca tartışacak malzememiz oldu şimdiBölümde o kadar çok saçmalık var ki, hangisine laf söyleyeceğimizi şaşırdık.
Kata ve Smoothie de aynı duruma düşerdi merak etme.King'in 1 hafta içerisinde 2 defa dayak yemesi.
Bir de Kata'yla kıyaslayanlar vardı. Bildiğimiz çöp.
Oda o kadar çok seviyor ki adamı hikayesinde çizmiyor bile...E.Oda, Bepo'yu seviyor. Hani şu sağ kolları çizdiğini sandığımız kapak resmi vardı ya dün öğrendim. Oda, ikinci adam diye bir şey olmadığını o kapakta sevdiği karakterleri çizdiğini söylemiş. Zoro'dan sonra boydan çizilme hakkını kazandığı için en sevdiğinden. Oda'nın ponçik sevgisine kaldık.
Derler… derlerrr de derlerrr… ksksksBuggy'e sığınmış diyorlar
Kata olabilir de, Smoothie tehlikeli.Kata ve Smoothie de aynı duruma düşerdi merak etme.
Kendine saklıyor, kıskanırım diye. Geceleri sarılarak uyuyordur bu.Oda o kadar çok seviyor ki adamı hikayesinde çizmiyor bile...
Senin fandaşın yok kral. Yalnız yürüdün onca yolu.Reis sen neler diyorsun ya. Ben Kingci olarak biliyordum seni.
Senin karakteri biliyoruz ayak yapma bizeÖdülü bile açıklanmıyor takmıyor bizim karakteri.