Bence onu öldüreceğine Kozuki Sukiyaki denen onursuzu öldürsün.Yeşil boğa reis mutlaka tayfaya yakın birisini imha edecektir. Benim tahminim Yamato.
Bence onu öldüreceğine Kozuki Sukiyaki denen onursuzu öldürsün.Yeşil boğa reis mutlaka tayfaya yakın birisini imha edecektir. Benim tahminim Yamato.
İlk ödül hariç yarısından az gitti. Zaten işin saçma kısımlarından biri de şuydu ki Luffy 20 kere ödül alırken tayfa Luffy'nin aldığı ödül sayısından en az 2 ödül az aldı.İlk ödüllerde yarsından fazlaydı. 100-60 oldukları zaman. Bi ihtimal ama umutlanamıyorum Oda'yı düşününce.
Cidden iyi böyle de gözlük Siyah olsun yavYeşil boğa reis renkli çizimde hiç fena değil. Karizma net.
Böyle bir şey olursa senaryo gereği hoşuma gider ama bence Yamato kolay kolay kaybetmezYeşil boğa reis mutlaka tayfaya yakın birisini imha edecektir. Benim tahminim Yamato.
Yav hehe iki saniye sonra kalkıyor.
Yaklaşık yarısında Ryokugyu'yu övdük Amiral lobisi olarak.Gerisini bilmiyorum.450 sayfa ne konuşuldu buralarda? Ne kaçırdım ben?
Luffy'nin ödülü 4.700 olur dedim. Bushidoyla 4 üstüne Dns'yle 3.5 üstüne girdim.
Zaten Bm+ Kaido 8,999 belly ediyor
Bizim üçlü novaya totalde 9,000 ödül vermiş.
Yani hakettiklerine göre dağıtsa Luffy 4,6/4,7 olacaktı.
Kid ve Law'da 2,2 (2,2+2,2=4,4 > Bmnin ödül 4,388)
Saldırmayın diye uyarıp uyarmadığını bilmiyoruz sadece bir konuda uyarmış. Belki de uyumayın diye uyardı? Bunlarda gözlerini açar açmaz kıstırdı.Reis ne sinsi atağı? Adam önden uyarmış seninkini ve Queen'i lütfen saldırmayın diye.
Bak hemen matematik öğretiyorum hem sınav öncesi tekrar olur.