Kardeş sen yenisin galiba, Avatarın da iğrençmişYorum yazdıkça midem bulanır gibi geldi başlarda ama genç hali yine idare ediyor alıştırdım kendimi.
Kardeş sen yenisin galiba, Avatarın da iğrençmişYorum yazdıkça midem bulanır gibi geldi başlarda ama genç hali yine idare ediyor alıştırdım kendimi.
Dedigini anlamadim ama igneliyorsan eger seriyi takip edip etmemem seni ilgilendirmez. Merak etme shanks'in kolunun koptugu yeri dahi mangadan okudum. Nerede alay ediyorlar bizde bilelim. Yazmak için yazinca da böyle oluyor heralde. Garip.Seriyi animeden takip edince böyle oluyor herhalde. Gerçi orada da alay ediyordu.
organlar op evrenine göre yaşlanıyor demekki tek bulabildiğim mantıklı açıklama bu.Kanserdi büyük ihtimal.
Luffy'nin kan pompalama muhabbetinden ömrünün kısalması saçma geliyor. Zaten adam lastik organları da lastik... Milyonlarca kez pompa yapabilir. Sadece yeterince beslenmesi gerekiyor.
Cora-san dışında kullandığım denizci yok. Kısa sürelik idare ediyorum ben de. Senin ne kadar. 1 hafta ise yine dayanılır.Yorum yazdıkça midem bulanır gibi geldi başlarda ama genç hali yine idare ediyor alıştırdım kendimi.
Ben backman bildigin kizaruya abi çektirdi
İkna etmek bizim işimizİkna oldum
Kardeşim seriyi izlemedin/okumadın herhalde o sahnede elini bile öptürüyor.Böyle mi abi çektiriliyor?
1 hafta.Montana herkesi oyuna getirdi farketmiştim ama kurtulamadı kılıç tanrısı cezasını verdi.Cora-san dışında kullandığım denizci yok. Kısa sürelik idare ediyorum ben de. Senin ne kadar. 1 hafta ise yine dayanılır.
Baya çektirmiş olmalı ki 1 dakika sonra Beckman arkasından bakıyordu Kizaru saldırısını yaparken.Böyle çektiriliyor