Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryokugyu
Buggy'nin askeri gücünün hükümet tarafından yonko olacak kadar artırabilecek tek şey Buggy'nin Elbaf'ta bulunan devlerin büyük çoğunluğunu emri altına alması gerekir.

Belki de Buggy Elbaf'ta hatrı sayılır bir nüfusa ulaşmıştır.Bilmiyorum sOda'ya bağlı.
Ryokugyu dedi dış dünya karışık. Belkide onunda bunlarda parmagi var. Güçlenme olarak birsey beklemesemde korsanlar organizasyonu is götürür.

Bu hafta 1 ay araya giriyor heralde?

Bu arada sukiyaki'den birseyler bekliyorum. Eski kozuki malum. Sadece antik silahtan ziyade hükümetle alakali bilgileride. Olmazsa en azindan antik silah neye benziyor onu gorelim.

Caribu nereye kayboldu bilen var mı, nereye girdi, yine robin'i dinliyor olmasin 2. Antik silah elde var 2 :)

Düz mantık ile bakarsak wanoda 150 sayılık iş olduysa dünyada da bir bu kadarlık iş olmuş olabilir. Çünkü bizde tayfa gibi o sırada dışarıya kapalı haldeydik. Gerçekten de her şeyin seyrini değiştirecek birden fazla büyük olay yaşanmış olabilir. Ve şöyle de bir şey var ki hasır şapkalar halen daha hükümet bizzat düşman görmüyor. Yani raftele gidene kadar yahut tetikleyici bir olay yaşanana kadar da olmayacak muhtemelen. Gorosei Nika bağlantısını anladığı sırada bir şeyler yapmış olabilir bunları ortama çekmek için. Çünkü belli ki ülke açılmış olsa topyekün saldırma niyetleri vardı. Nika olayını daha fazla güçlenmeden sonlandırmak istediler. Bu sebeple tayfayı zorla savaş alanına çekecekleri neredeyse kesin gibi

Ölen birine yas tutulmak içinde asılırmış öyle poster. Law, haberleri Luffy öğrenmesin diyordu.
2. abisini kaybetmeye dayanamaz artık. Kesinleşmeden şuan bile üzüldüm. .//

Neyse beyler ben sadece yorumumu belirttim.Bana göre Buggy'i yonko yapacak 2 şey var:

1)Devlerle olan ilişkisini artırarak Elbaf'ta hatrı sayılır bir nüfusa ulaştı.Ki bu durum Buggy'i tayfa olarak yonko seviyesine çıkardı.Burada kastettiğim Buggy'nin kendisinin güç olarak yonko seviyesine çıktığı değil tayfanın diğer üyeleriyle birlikte toplam gücünün yonko seviyesine çıkması.

2)Buggy hükümet tarafından çok riskli görülen birşeyin ticaretini yapıyor veya hükümet adına hükümetin desteğini de alarak tehlikeli birşeyin ticaretini yapıyor.

Bu arada sitenin kapanma ve açılma tarihleri ne biliyor musunuz?

Usta beni anlamadı kimse, ben uyanış gücü haki ile engellenemiyor diyorum. Gördük mü öyle sahne?
evet de logia tarzı uyanışları olan genelde cansız varlıklara nüfus ediyor zaten seride böyle gidipde katayı veya dofun bi insana dokunup uyanışın etki ettiğini göremezsin ama luffy hem cansız hem canlı kişilere nüfus edebiliyor bu direkt seriyi kapatma mevzusu. Yani izlemeye bile gerek yok luffy'nim vslerini. Bir tek bb anti duruyor onun dışında op evreninde luffyi yenecek kimse kalmıyor ki şu seride bu meyve yüzünden. Haki ile engellenmiyorsa bizimki Rogerin tillahini lastik yapırıp çevirir o zaman.

Gelde çık işin içinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık