net bir galibiyet aldı ne yapmışKaidonun odeni yenişinin yanında luffynin yaptıkları sönük kalır ... Kaidoyada yonkou demeyelim mi şimdi ?
net bir galibiyet aldı ne yapmışKaidonun odeni yenişinin yanında luffynin yaptıkları sönük kalır ... Kaidoyada yonkou demeyelim mi şimdi ?
Ya bu meyve olayı söz konusu olunca bir Luffy'den dem vuruluyor. Sanırsın Kaido solucan meyvesi yemişti. Sonda ada kadar alev Ejderi oldu adam.Nika'yı savunuyor olman beni şaşırtıyor gerçekten.
Galibiyet aldida , galibiyeti nasıl aldığına bak... Yaşlı kadın olmasa kaidonun yenecegi kesin değil.. kaldı ki Oden ilk geri dönüşünde saldirsa bizi yenebilirdin diyende kaido ..... Kaido isteyerek yapmasa da Odeni adil bir savaşta saf dışı bırakmadı. O yüzden , bu saatten sonra luffy yonkou olmuştur çok net..net bir galibiyet aldı ne yapmış
Zoro 3 ay burda dursunda adamlığın ne olduğunu öğretsin bunlara.Momo dan bir cacık olmaz… Zoro’nun acilen Wanolu olduğunu öğrenip… bu ihanetin hesabını kesmesi lazım…
Sukiyaki: Ben şerefli bir samurayım.
Roronoa Zoro:
Kaksksksk
Eyv reyiz… ceza yedik… 1 hafta böyleyiz… ksksksZoro 3 ay burda dursunda adamlığın ne olduğunu öğretsin bunlara.
Bu arada avatarın fena olmuş façan yansın karşim hahaha
Kendi bile yapmadı ne yapacak bu çocuk oyunumu aman dur vurmayımmı diyecek ordada Odenin ezikliğini gösterir Kaidonun güçsüz döneminde teke gidiyor sezemiyor bile Kaidoya bak birde o kadar hile hurdaya rağmen kınlar sağdan soldan karektersizce dalarken adamlara gelin istediğiniz gibi diyip saldırılarını bile alıyor zaten Odenden özür dilemesi bile kusursuz bir karekter oldunu gösterir Lufy'dede aynısı oldu cp0 karekterini yamulttu burası Usopun korsancılık oynadığı veletlerin yerimi?Galibiyet aldida , galibiyeti nasıl aldığına bak... Yaşlı kadın olmasa kaidonun yenecegi kesin değil.. kaldı ki Oden ilk geri dönüşünde saldirsa bizi yenebilirdin diyende kaido ..... Kaido isteyerek yapmasa da Odeni adil bir savaşta saf dışı bırakmadı.
Bari Zoro ve Sanji'yi görseydik.Tayfa üyelerinin de ödüllerini gösterseymiş bari. 1 ay da bunu bekleriz.
Kral işte, bi vurdu gömdü hemde sonsuza kadar oyalanmadı öyle kaido gibi. Çer çöp dedin ama dof g4'te ezik kaldı.Hepsini hileyle aldı ondanmı Lufy 1 haftadır yatıyor zarar veremeden yırtındı durdu Kaido hem ezdi hem öldürdü tutsak etti daha napsın adam en son Lufy yumrukla uzaklaştırmak zorunda kaldı Dofuda çer çöpün yardımıyla zar zor gene yumrukla aldı bu böyle olmamalı kral dediğin orda bayıltıp net galibiyet almalı Lufy'i ben çok severdim ama zaman atlamasından sonra karekteri değişdi karektersiz oldu.
Yinede biraz fazla abartılı. Sonuçta bunların Çömezi Jack Junishadan tek yedikten sonra biraz iyileşip ardından amiral ve koramiral dolu gemiye saldırı yapıp sağ kalmadı mı? Şimdi gelmiş quenn ve king'i adamlarıyla beraber tek bir amirale çerez diye yediriyorlar. Çok saçma bir güç dengesiKaido'nun tayfa ile bıyıklının tayfa arasındaki kalite farkı yüzünden böyle. Bir de King ve Queen savaştan yeni çıktı tam performans göstermeleri zor. Yoksa pantolonda 3-5 yırtık daha olurdu.