Benim yerimi aldığın günden beri her şey ters gidiyordu, ta ki bugüne kadar. Artık dişli bir rakip edindiniz kendinize. Yeni ittifaklarım sağolsun.KF buluşmasına katılmış adamım bir şeyler biliyoruz tabiki. King'in yerini alan gariban lobisi üyesiyim ayrıca.
Sabırsızlıkla bekliyorum.Forumda bir fitne lobisi var insanları birbirine kirdiriyor ve bunu gölgeler içerisinden yapıyorlar.
Sonraki cuma namazından sonra bu karanlık lobinin üyelerini açıklayacağım.
Böyle bir durumda bir ıslıkla gariban lobisini yardımıma çağırırım.
Biz senin yanında ancak Buggy kadar imparator olabiliriz dostumSesimiz çok çıkıyor diye ön planda olabiliriz ama imparator belli @Densetsu no Samurai
CP0 değil, CP. Savaş gemilerindeki takım elbiseli çer çöp elemanlar yani.Bu haftaki bölümde bazı kafama takılan şeyler var ...
1-) Jack nerede ? Oda gerçekten unuttu mu bu karakteri? Tam bir Boss karakteri ama öylece harcandı mı ?Yoksa ardından bir sey çıkacak mı?
2-)The last message from the Cipher Pol wano kuni agents, before they lost their signal, was "It's Big Mom's ship!!!!
Spoilerda Big Mom korsanlarına ne oldu? CP0 ile ne alakası var.
Sesimiz çok çıkıyor diye ön planda olabiliriz ama imparator belli @Densetsu no Samurai
Daha liderleri yok :O Luffy olmayınca başsız kalmışlarBiz senin yanında ancak Buggy kadar imparator olabiliriz dostum