Bizim çocuk yonkou olduktan sonra bize her şey daha da kolay. Ana karakter bizim tarafta. Amiral lobisine zamanı geldiğinde bakış açım bu olacak, ağa bizi uyarmıştın diyeceksiniz:O değil de Yonko lobisi geçen hafta Sakazuki'yi takan Amiral yok diye algı yapıyordu. Bu bile patladı. İşiniz zor dostlar.
Momo şu kitabeleri okumayı öğrense de Robin'i Law'a itelesek.Robinden boşuna gıcık olmuyorum. Karının zerre faydası yok. Sırf beleşe gezem bunlarla da idolojim olan kitabeleri bulamda okuyam. Kimseye de bir şey demeyem. Yemin ediyorum, gram faydası yok. Meyve desen kullanma sıfır, haki desen yok. Dövüş zevki yok. Kos koca arc balık ile iskelet korudu kadını
Kendisi Sanji'ye yardım etmese, Sanji Black Maria'nın kölesi olacaktı. Emin misin gram faydası olmadığına?Yemin ediyorum, gram faydası yok.
Robini hükümet alıp,götürsün. Momo sempai delikanlı oldu artık Robine mı kaldıMomo şu kitabeleri okumayı öğrense de Robin'i Law'a itelesek.
Amirali kevgire çevirecekler, sizi zor günler bekliyor hocam. Gidişin sonu hayırlı değil.O değil de Yonko lobisi geçen hafta Sakazuki'yi takan Amiral yok diye algı yapıyordu. Bu bile patladı. İşiniz zor dostlar.