Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de Yonko lobisi geçen hafta Sakazuki'yi takan Amiral yok diye algı yapıyordu. Bu bile patladı. İşiniz zor dostlar. :D
Bizim çocuk yonkou olduktan sonra bize her şey daha da kolay. Ana karakter bizim tarafta. Amiral lobisine zamanı geldiğinde bakış açım bu olacak, ağa bizi uyarmıştın diyeceksiniz:

Robinden boşuna gıcık olmuyorum. Karının zerre faydası yok. Sırf beleşe gezem bunlarla da idolojim olan kitabeleri bulamda okuyam. Kimseye de bir şey demeyem. Yemin ediyorum, gram faydası yok. Meyve desen kullanma sıfır, haki desen yok. Dövüş zevki yok. Kos koca arc balık ile iskelet korudu kadını :(

Robinden boşuna gıcık olmuyorum. Karının zerre faydası yok. Sırf beleşe gezem bunlarla da idolojim olan kitabeleri bulamda okuyam. Kimseye de bir şey demeyem. Yemin ediyorum, gram faydası yok. Meyve desen kullanma sıfır, haki desen yok. Dövüş zevki yok. Kos koca arc balık ile iskelet korudu kadını :(
Momo şu kitabeleri okumayı öğrense de Robin'i Law'a itelesek.

Buggynin mfyi bastığını düşünsene aman aman buggy yonkou ne demek yav ne yaptı bu kadar luffy o kadar çabaladı 3milyon yonkou oldu buggy nin ne yapmış olabilir merak konusu gerçekten yürü usopp sıra sende artık kimse tutamaz seni .

Kid'de taze yonko olmuş adamı indirmeye gidecek akıl var ama onu satmış Apoo'yu indirtecek gurur yokmuş anlaşılan :artiz: Artık nasıl vurduysa Onigashima girişinde... Tüm sinirini almış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık