Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyorum da gene gaza gelinmiş amiral partiyi basıp herkesi indiriyormus falan😄 Yav adamın reklamı yapılıyor işte büyük ihtimalle partiye girmyecek dalmayacak bir şekilde Robin i almaya çalışacak.Orada bir yonko 2 tane yonko ile aynı odulde adam ve onlar kadar güçlü Zoro Sanji Yamato Killer Marco gibi adamlar var.Partiyi basıp ne yapacak.

Belalı, çok sakat bir gücü var. Bana gücünün işleyişi açısından Pica+Doflamingo'yu andırdı şimdilik. Kılıç ustalığını görünce ona da bir ekleme yaparız. Son çıkan amiral ama bence en sıkıntı tipte olan amiral. Kizaru'nun Akainu karakterini almış tipi gibi. Kizaru'nun anlık ciddileşmelerini görüyoruz ya hani.. Adamın içinde böyle hem psikopat hem de manyak bir güç var. Heh işte Ryokugyu o Kizaru'nun ciddi hâli gibi. Tam bir manyak çıktı.
ben biraz serseri mayına benzettim kuzan gibi umursamaz ama aokiji gibi takıntılı sanırım.

Dostum sen Garp över miydin? Gelen spoiler seni bile etkilemiş ki Denizci savunmaya başlamışsın. :D
Garp'ı gerçekten severim ama benim onu övmeme ihtiyacı yok, He üstte yazdığımdan Amiral düşmanıyım gibi bir algı yaratmış olabilirim ama Aokiji'yi çok severim yeri geldiğinde Kizaru bile överim, özellikle shabody* de yaptığı giriş muazzamdı. Sadece Amiral Yonko alır dediklerinde işler benim için rayından çıkıyor.
*Doğru yazımını hatırlamıyorum.

Ryo’dan buram buram Rambo havasi aliyorum. Ortaligi kan golune cevirecek kral. 3-5 velet korsancilik oynayip ortaligi velveleye verdi diye adami ayaklarina kadar getirdiler, simdi de amiralim ayaklarini opturecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık