Trollükte bu kaçıncı seviye oluyor yahu ? Manga tarihinde böyle trollük var mı acaba. 25 yıl manga çiz, git korsanların zirvesine Buggy'yi oturttur. Adam çıtayı arşa çıkardı yemin ediyorum
Ödüllere söylenecek söz bile yok. Mom'ı adaya getirdi , hakisiz dayak yedirdi. 2 vs 1 attılar kadıncağızla.Kaido ile Luffy en son 1vs1 e döndü ve Kaido yenildi. Luffy 'nin Law ve Kid'e olan 1 milyar berry ödül farkı da cabası. Ve günün sonunda bunlar aynı ödüle sahip oldular ve Luffy'mi sadece Yonkou oldu ? Sanırım zaten ödülde ayıp ettim bari koltuğu diğerlerine vermeyeyim dedi herhalde.Neresinden tutsam elimde kalıyor. Yahu madem herkesi aynı ödülü alacaktı getirme Mom'ı adaya. Luffy-Law-Kid beraber indirsin Kaido'yu. Ödülleri de aynı olsun . O şekilde bile kurtarmıyor da hadi böylesi öncekinden daha mantıklı. Hem Mom'ı rezil etti, hem tayfasını rezil etti, hem seriyi rezil etti. Oda bey ne yapmak nereye varmak istemektedir hiç bilmiyorum. 1 ay değil 1 sene ara versin de biraz büyüsün yahu. Vs çizememesini geçtim mantık sınırlarını da yok sayıyor artık.