Belkide değil kesin alırdı gene ya ben orada değilim. Böyle kolay alamazdı sadece.Ama atlanilan taraf şu ryoda tüm güç dalıp uyanış açmıyor. Adam sakince tek atıp çıkıyor.
Hani sağlam Queen ve king olsa ryo tüm gücü ile yine alabilir belkide
Belkide değil kesin alırdı gene ya ben orada değilim. Böyle kolay alamazdı sadece.Ama atlanilan taraf şu ryoda tüm güç dalıp uyanış açmıyor. Adam sakince tek atıp çıkıyor.
Hani sağlam Queen ve king olsa ryo tüm gücü ile yine alabilir belkide
Konu Zorocuların Luffy'nin hakkının yendiğine dair sitem mesajlarıyla doluyken buna mı şaşırdın lae?Cuma mı lan bugün güneş doğru taraftan mı doğdu hişşt kardeş iyi misin sen
Biri seni öldürüp yerine yossi kohen mi geçirdi. @Raiden düşene vurmayacak mısın cidden
Mf'ye baksakta birşey değişmeyecek kanka Marco belki biraz daha uğraştırdı. O kadar.Amiraller ya hükümete ihanet edecekler ya da aynı kaderi paylaşacaklar kaçışı yok. Kaido'nun ip diye atlandığı, yerine Buggy'nin yonkou olduğu evrende sadece zaman meselesi o günlerin gelmesi.
Zoro'nun döveceği bize göre belliydi ama Who ile dövüşür, Zoro komutan bile görmedi muhabbeti vardı bir ara.
Konuya gelirsek her arc sonrası yenilen artıkları toplama işi bu. Serideki işleri bitmiş bu adamları amiralin meyve yeteneğini göstermek için kullandı. Amiral dehşet saçan bir adam eyvallah ama doğru düzgün bir vs olmadığı belli. Amiral>Komutan demek için MF'ye bakmak da yeterdi zaten.
Reis MF'ye baksak amirallerin üstün olduğunu görürüz zaten diyorum.Mf'ye baksakta birşey değişmeyecek kanka Marco belki biraz daha uğraştırdı. O kadar.
Küfür etmişler demekki Ryokugyu'ya ayıplı şeyler söylemişlerYeni çeviriye göre çeneni kapamanı söylememiş miydim diyor Ryokugyu. Ben sizi uyarmıştım gibi bir durum yok yani sinsi atak yapmış.
Zorlanmıştır tabi olması gereken bu. Şu iki adamı böyle tutmak kolay mı?@King amiralin damarları çıkmış zorlanmış demek ki.
Reyiz sen kripto amiralci falan mısın yaKing Queen gibi zayıflamamış çok daha dirençli. Tam gücünde olsa bu saldırıdan kurtulurdu.