Sen de buna inanmıyorsun o yüzden cevap vermeye gerek yok. Sana eğlence çıkmış oldu.Adamlar gizlemediği halde o ödülü vermiş demek ki sandığımız kadar güçlü değil.
Öyle teoriler kasmayı da bu teoriler üzerine düşünmeyi de bıraktım bayadır. Oda iplemiyor çünkü.Kılıcın kını yok. Ayrıca kara kılıç. Ryo wanoyu terk etmiş bir manyak çıkabilir. Belki de enmayı yapan elemanın oğlu falandır.
İşin şakası bir yana Luffy bile olsa o kadar bariz bir adaletsizlik var ki ses çıkarmadan edemedim.Reyize Luffy savunduran hayat bize neler yapmaz.
Bombe ile kazanmak > üç dört kere ölümden dönüp kazanmak. Kid babanın hakkını vermişler.Sen de buna inanmıyorsun o yüzden cevap vermeye gerek yok. Sana eğlence çıkmış oldu.
Korsan olsam korsanlığı bırakırım. Reis çok korkutucu. Ben sevdim. Gözleri ve dudağı biraz basit kaçmış ama. Onu da kılıç, sigara ve gözlük gibi tasarımı gölgeliyor.Aramakiyi bir tek ben mi beğendim yav, adamdan karizma akıyor.
Ya harbiden o savaş esnasında kim çatıyı kesti de dur şu Luffy'nin fotoğrafı çekeyim poster basarız dedi ?