Shank IM-samanın karşısında bir korsan hakkında konuşmak istiyorum demişti.Yazın bir kenara o korsan Buggy.Oda yine çok fena işler peşinde.
Don Kreig'in hakkı feci yendi ben hala oradayımBuggy'nin topladığı güçlü adamlar dedikleri de ID'de level 2'de yatan ameleler.
Orası öyle. O konu saçma olmuş. Bu noktada diyecek bir şey yok.Madem luffy yonkou oluyor, değeri law ve kid ile aynı olmamalıydı. 4 olsaydı kabuldüm en azından.
ID mahkumlarının efendisi. Yeni dünya sefiri daha ne yapsın ayakçılık mı ?
Ya tamam da Wano öncesinde de vardı bu vasıflar onda. Şimdi ne oldu da imparator oldu? Shichibukai avı sırasında bir şey olmuş olmalı ki imparator olsun. Lan amiral falan mı indi orda noldu ya ? Güldüm eğlendim ama bu bana bile fazla !Aslında kağıt üzerinde çok mantıklı. Shanks'ın ekürisi. Korsan Kralın tayfasından. İmpal Down kaçaklarından bir ordu kurmuş. Marineford Savaşına katılmış ve canlı çıkmış. Eski Schibukai. Belki üzerine bir amiral gönderdiler ve oradan da sağ çıktı. Kimse ne kadar güçlü olduğunu bilmiyor ki
Reddit'te de aynı argüman kullanılıyor ve kimse "Ya arkadaş şu adamın tayfasında önde gelen isimler arasında Mohji ve Cabaji var bu adam nasıl Yonko olur ? " demiyor.Buggy'nin topladığı güçlü adamlar da dedikleri de ID'de level 2'de yatan ameleler.
Ödülün değeri de kalmadı artık… alsın evine assın Kid bu posteri… Buggy imparator olmuş… yazık supernova olarak kaldı garibim hurdaciyeee…Kid Zoro'ya aranıyor posterini gösteriyor.
Mihawk yonkou gücündeymiş iyi yönden bak olayaNe yeşili reyiz… yeşil mi kaldı ortada. Adamın ailesini bile işlemedi… herif bildiğin silik bir karakter oldu… hepimizi yaktı bu Oda şerefsizi…