Gömmedim.Yersiz devam eden ben değilim.Croco yu yersiz gömdün ve yersiz tartışmaya devam eden ikiniz olduğunuz için.
Adamın bariz bir şekilde panel panel uçma yeteneği gösterilmiş. Yani isterse belli mesafelere çok zorlanmadan rahatça gidebilir. Sen buna itiraz ediyorsun, yok sayıyorsun neredeyse, bu da bir nevi gömmek.Gömmedim.Yersiz devam eden ben değilim.
Uçtuğunu yok saymadım.Bir sınırı olabilir bilemiyoruz dedim.Adamın bariz bir şekilde panel panel uçma yeteneği gösterilmiş. Yani isterse belli mesafelere çok zorlanmadan rahatça gidebilir. Sen buna itiraz ediyorsun, yok sayıyorsun neredeyse, bu da bir nevi gömmek.
1054 Temmuz'daBu hafta 1 aylık araya giriyo mu, haftaya mı yoksa?
Yazdığımı önce tam bir oku, ondan sonra cevap ver eğer vereceksen, lütfen. Neredeyse demişim de mi orada neredeyse. Neredeysenin cümleye ne anlam kattığını bildiğini düşünüyorum.Uçtuğunu yok saymadım.Bir sınırı olabilir bilemiyoruz dedim.
Yazdığımı ta
Yazdığımı önce tam bir oku, ondan sonra cevap ver eğer vereceksen, lütfen. Neredeyse demişim de mi orada neredeyse. Neredeysenin cümleye ne anlam kattığını bildiğini düşünüyorum.
Uçtuğunu yok saymadım.Bir sınırı olabilir bilemiyoruz dedim.