Keçiyle shanksın arkasındaki adamda mı yonkou seviyesi?Manganın 25. yılında, 25. cilt kapağındaki isimler imparator mu oluyor
Keçiyle shanksın arkasındaki adamda mı yonkou seviyesi?Manganın 25. yılında, 25. cilt kapağındaki isimler imparator mu oluyor
Anti şekilde yorumlamıyorum.1 kere bile manganın dışına çıkmadım.Yahu denizci gemilerini gördükleri anda sisin içinden Jinbe ''Bu işi bana bırakın'' diye atlıyor hemen.
Yani bu noktada Crocodile uçarak mı devam etseydi? Cidden seni anlamıyorum, anti şekilde yorumlama bazı olayları artık...
Yahu çıktıkları anda oluyor zaten herşey. Adam yorum yapıyor ''O kadar salak değillermiş'' diye, peşine Jinbe sisin içinde görünen gemileri söyleyip ''Bana bırakın'' diyor.Anti şekilde yorumlamıyorum.1 kere bile manganın dışına çıkmadım.
Jinbe olmasa gidebileceğini iddia ediyorsun gitseymiş o zaman diyorum ne var bunda ?
okuyucular olarak harbi dalganın dalgasını geçiyor adamBuggy-yonkou olayı doğru galiba.
Sengoku yemiştir keçiyi, zaman atlamasından sonra görülmedi hayvan 5 diyelim biz ona.6 imparator mu olacak? :S
Jinbe olmasa gidemezlermiş.Teşekkürler.Yahu çıktıkları anda oluyor zaten herşey. Adam yorum yapıyor ''O kadar salak değillermiş'' diye, peşine Jinbe sisin içinde görünen gemileri söyleyip ''Bana bırakın'' diyor.
Öyle ki sana söylüyorum. Burası Jinbe'nin ilk tanıtım yerleri, hatta özellikle övgü falan alıyor...
Yani Crocodile'ın böyle bir yeteneği var mı? Var.
Gidebilir mi? Gördük ki önceden gidebilir.
Hala diyorsun ki ''Gitseymiş o zaman'' bunu anca Jinbe o noktada yoksa ve gidemiyorsa diyebilirsin...
Uçma yeteneği olan biri gidemez aynen, mantığına hastayım.Jinbe olmasa gidemezlermiş.Teşekkürler.
Shanksın arkasındaki adamı kim diye merak edip baktım. Buggy'nin hazine bulacağım diye karşılaştığı madenci. Sanırım maden bulcam diye One pieceyi buluyor ve Luffy'nin son ada olan rafteldeki rakibi oluyor. Ben başka çıkarım yapamadım yonkou manasında.Manganın 25. yılında, 25. cilt kapağındaki isimler imparator mu oluyor
Demek ki belli bir sınır var ? Buggy'de uçabiliyor.Daha çok süzülmek olabilir onun yeteneği ? Bilemiyoruz.Bencelere girersek çıkamayız.Uçma yeteneği olan biri gidemez aynen, mantığına hastayım.