Baya özen göstermiş karaktere..One Piece
bölümde, gerçek Karasakal Edward Teach’in Robert Maynard tarafından öldürülmesinin 300. yıl dönümünde (22.11.1718) Oda Teach’in Yeni Dünya gösterimini bize yaptı. Sakalları da Dressrosa’da kendisine özel den den mushisinden görmüş olduğumuz üzere gerçek Karasakala benzetilmiş. Bu bölümde Teach...forum.kayiprihtim.com
Daha önce yazmışım korsanfandan başka bir yere neyse ki. Korsanfanda arayınca bulamıyoruz.
Mesajı attığım tarih 18 Kasım.
Ödüllerden dolayı böyle hype yapıyorsalar yazık..En son luffy'nin nika olduğu bölüm uyarıda bulunmuştu bu yer bakalım
Hepsini tek bölümde gösterir mi bilmiyorum ama gerçekten dediğin gibi insanı geren ve heyecanlandıran bir bölüm olacak gibi. Eski hava yakalanırsa çok iyi olur.Aşırı kritik bir dönemdeyiz her an her şey olabilir konu bir anda 150 sayfayı görebilir bu gerilim ve heyecanın hastasıyım. Emcükçü amiral neyi emcüklüyor? Shiclere ne oldu? Bizimkilerin ödüller ne alemde? BB, devrimciler ne yapıyor? SANJİ BÖYLE PASTA YAPMAYI NERDEN ÖĞRENDİ? vs hepsini aynı bölümde ufak ufak gösterme ihtimali var.
Gösterir çünkü son sagaya giriş olacak.Hepsini tek bölümde gösterir mi bilmiyorum ama gerçekten dediğin gibi insanı geren ve heyecanlandıran bir bölüm olacak gibi. Eski hava yakalanırsa çok iyi olur.
Kripto luffyci kendisiNasıl ya? Zoro reyis şu an çok büyük ağırlığı olan, süper bir karakter zaten. Sana ne oldu böyle Red?
Ödül ve emcüklenen kişi gösterilir de diğerlerini sanmıyorum.Gösterir çünkü son sagaya giriş olacak.
Büyük ihtimal lav ile birlikte Big Mom ve Kaido'nun cesedini emcükledi Impel Down götürecek.Ödül ve emcüklenen kişi gösterilir de diğerlerini sanmıyorum.
Spoilerı okumak istemiyorum ama sırf şu dönecek muhabbetden dolayı okuyacağım ben de O kaos anı muazzam oluyorAşırı kritik bir dönemdeyiz her an her şey olabilir konu bir anda 150 sayfayı görebilir bu gerilim ve heyecanın hastasıyım. Emcükçü amiral neyi emcüklüyor? Shiclere ne oldu? Bizimkilerin ödüller ne alemde? BB, devrimciler ne yapıyor vs hepsini aynı bölümde ufak ufak gösterme ihtimali var.