Sanmıyorum doğru olduğunu. Kesin olan tek şey rezil bir durum yaşanmış ödüllerle ilgili. Bakalım kiminle alakalı.Bence de en az Kaido kadar olmalı. Ama genel anlamda düşük tutulmuş ödüller. Doğruysalar.
Sanmıyorum doğru olduğunu. Kesin olan tek şey rezil bir durum yaşanmış ödüllerle ilgili. Bakalım kiminle alakalı.Bence de en az Kaido kadar olmalı. Ama genel anlamda düşük tutulmuş ödüller. Doğruysalar.
4 milyarla 4.8 milyar arası herhangi bir rakam Luffy için normal. Law ve Kid için en az 2 milyar olmalı.Toplamı Luffy'i geçmeli yada denk olmalı bence.Bu adam bir iki kere gerçek spoiler vermişti kırk yılda bir tutturuyor.
4.8 olmaz gibi 5 ve 6 milyar bekleyenlere gülüyordu bir tane spoilercı.4 milyarla 4.8 milyar arası herhangi bir rakam Luffy için normal. Law ve Kid için en az 2 milyar olmalı.Toplamı Luffy'i geçmeli yada denk olmalı bence.
Amiral şovu göreceğiz gibi ufak.Green Bull Robin'i kaçırmış diye yorumladım. Yutmuş kızcağızı.
İnşallah inşallah kaçırmışltır da Hasır şapkalarla amiraller karşı karşıya gelirler, bir bakalım plot karşı taraftayken Amiraller kaç kişiyi kesiyorGreen Bull Robin'i kaçırmış diye yorumladım. Yutmuş kızcağızı.
İnsanı zorla zafer partili yapacaklar