Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı arkadaşlar luffy fazla demişlerde adam joyboy oldu hali hazırda 1,5 billion bountysi var üstüne bir younkou tek yendi ve meyvesinin tehlikeli filan dedilerdi üstüne D üstüne dragonun oğlu bir sürü detay var

- Whole world is upside down because of fall of Emperors.
- Many places shown all around the world (Doflamingo, Crocodile, and other old villains)
- Bounties are updated.
Straw Hats;
Luffy 5.600 Billion
Zoro 1.420 Billion
Sanji 1.320 Billion
Jinbe 1.300 Billion
And each members took 300 million
Chopper's bounty is 150 Beri.
- Law's new bounty is 2.160 Billion, Kid's new bounty is 2.110 Billion, Killer's new bounty is 1220 Billion.

Luffy 4.6 ya da 5.1
Zoro 2.4
Sanji 1.8
Law 2.8
Kid 2.6

Yahu bu noktada Mangaka şunu çiziyor...
Onun dışında hala dediğim şeyi yapıyorsun misal. ''Ortaklar arası fark var'' diyorsun. Bunu Crocodile'ın söylediği sözlerden değil de Dof tarafından yorumlamayı tercih ediyorsun...

Pay çıkarmıyorum ki. Neden pay çıkarayım? Fakat siz olayı farklı yere çekiyorsunuz. :D
Yani sağdan soldan örnekendirme yapıyorsunuz, fakat o örneklendirmeler tamamen birbirinden farklı.

Hala ''Vergo'' falan diyorsun. Bak sana şunu çok net söylüyorum, zaman gelince de sana hatırlatacağıma çok eminim. Vergo dediğin kişi anca göreceğimiz Daz Bones'a rakip olacak şekilde bir karakter. Sana bu yüzden ''Serinin dinamikleri farklı'' diyorum.

Sana ''Hater'' demem sadece bu noktadan kaynaklı değil ki. Crocodile konusu geçtiği hemen hemen her konuda belli ediyorsun yorumlarınla, yani ''az var'' deyip olayı normalleştirmen de cabası. :S

Neyse artık belli başlı şeyleri göreceğimiz yere doğru gidiyoruz seride. Kimlerin hangi konularda haklı, kimlerin hangi konularda haksız olduğunu göreceğiz hep beraber...

Nerede diyor bunu bana atsana. :D

Bölüme göz attım seninle konuşurken.

Tam dediğim gibi olacak galiba. Dof ve Croco'yu göreceğiz valla bu beni en çok heyecanlandıran kısım olacaktır.

Bunların reaksiyonlarını ve Garp ile Dragon'un reaksiyonunu merak ediyorum.

Bu arada Jinbe ödülünü fazla bulanlar hatırlatırım ki o adam eski bir shichubukai... Namı şu ana kadar tayfadan bile büyük birisiydi...

Luffy'nin ödülü 5 üzeri çıkarsa şaşırmam normal 4 milyarlık adamı devirdiler ve Nika olduğundan 5 yazılabilir.

Law da eski bir shichi ve meyvesinden ötürü Kid'den çok yazılması doğal.

Zoro ve Sanji aynı King ve Queen gibi ödüllenmişler ki gayet ideal.

Güzel ödül dağılımı bence. Burada Nico Robin için de bi 1 milyar beklerdim.

Franky de 750 den aşağı olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık