Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonkou demek ödül/güç demek değil.
Yonkou demek filo, toprak, etki alanı demek. Buggy'nin paralı asker şirketinde tonlarca askeri var, bu askerleri barındırdığı toprağı var, kendisinin gücü hiç bilinmediği için geçmişinden dolayı adamı herkes Shanks'e denk görüyor. Seride adamın zayıf olduğunu bilen kişiler: Luffy, Zoro, Nami, Shanks.
Kid ve Lawın Luffy ile aynı ödülü alması onları yonkou yapmaz. Kid'in tayfası oldukça küçük, bildiğimiz bir adası yok. Law denizaltıyla takılıyor, tayfası vasıfsız.

Luffy'nin devasa bir filosu var, Yeni Dünya'nın girişi olan Balıkadam Adası onun toprağı, kapak hikayelerinde filo üyeleri Shanks'e ait adalardaki Kızıl Saç bayraklarını yakıp yerine Hasır Şapka bayrakları dikiyordu. Daha kendisi Wanoda dövüşürken bile aktif olarak onun adına toprak fethediliyordu.

3 Yonkou adayı vardı. Luffy, Buggy ve Big Momdan sonra tayfasının başına geçecek çocuğu (O adayı kim kontrol ederse Yonkou olur. İnanılmaz bir insan gücü var.)
Weevil ve Mihawk tek tabanca takılıyor. Hancock ise büyük ihtimalle yakalandı.

Bu arada Buggy'nin yeni Yonkou olduğunu bana bir arkadaşım pazar günü söylemişti, alay ediyor sanmıştım ama inat etti spoilerlara erişimim var resmi falan var diye. Resim de şu:

Yine aynı arkadaşın, bence, doğruluğu kanıtlanmış spoilerına göre Fujitora da Wanoya gidiyor.
Ufak bir teori: Wano geleneğinde insanların bir dilekleri gerçekleşene kadar oruç tuttuğu söylenmişti. Yeni amiralimiz de yıllardır ağzına tek lokma sokmadığını söylüyordu. Dileği Wano'nun kurtuluşu olabilir, Wano'ya gelme sebebi de bizimkilere teşekkür etmek olabilir.
 
Luffy neredeyse tek başına, hakiden şelaleler akıtarak kaido indirdi. Law ve Kidd ise giriş düzey silahlanma hakisi bile kullanmayan BM karşısında saçma sapan bir zaferle luffy ile aynı ödüle çıktı.. Yazık la Luffye, hakkaten üzüldüm.
 


Ulan cibiliyetsiz sen bela mısın başımıza? Allah'ın fıkralarla osakası Law + Kid'e ayrı galibiyet yazıyorsun Luffy'e ayrı galibiyet yazıyorsun sonra bunlara nasıl aynı ödülü veriyorsun çapsız? Bok mu var da viteslerin en kahpesini postere koyduruyorsun? Ulan senin kendi emeğine saygın yok mu yutubır ezik bir köpeği nasıl yonko olarak anıyorsun bu komik mi beynini sevdiğim? Kokladığın külotların lastiğinde boğulsan üzülmem ıslak terliğe çorapla bassan üzülmem sokaktaki barzo japon gözlerinin içine bakarak mastürbasyon yapsa üzülmem, sen hepsini ve daha fazlasını hak ediyorsun vizem olsa suratına tükürürdüm ama sen ona da golden shower muamelesi çekersin leş herif.

Spoiler yalansa bile şu mesaja ayar çekmem bizleri buna inandıracak kadar zamanında sıçmış olman yeter de artar bile
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık