Wano'dan tipi düzgün olan adam çıkacağını sanmam.Bir istisna var o da Momo.Amiral Ryo wanolu cikacak . Yamata zindana hapsedildiginde orada ac yemek yemeyen bir samuray vardi kesin o olacak
Wano'dan tipi düzgün olan adam çıkacağını sanmam.Bir istisna var o da Momo.Amiral Ryo wanolu cikacak . Yamata zindana hapsedildiginde orada ac yemek yemeyen bir samuray vardi kesin o olacak
Hahahah, lan bu kadar alınacağını bilseydim takılmazdım. Ciddiye mi aldın sen benim dediğimi?Gene hikayeler anlatıyorsun.
Neyde patlamışım bir anlat bakayım.Daha çok patlayacak kendisi. Bunlar başlangıç.
Timsah'ın yeni felsefesi, hiçbir şeyi savunma ki hiçbir konuda haksız çıkmayasınHahahah, lan bu kadar alınacağını bilseydim takılmazdım. Ciddiye mi aldın sen benim dediğimi?
Bak ne demişim ''Öngörüş'' konusunda.
(1)- 1052 Öngörüş | Sayfa 37 | One Piece Türkiye Fan Sayfası, One Piece Türkçe Manga, One Piece Bölümler, One Piece Film (korsanfan.com)Şaşırtmıyorsunuz beni Mihawkcı tayfa olarak yine.
Hahahah, lan bu kadar alınacağını bilseydim takılmazdım. Ciddiye mi aldın sen benim dediğimi?
Bak ne demişim ''Öngörüş'' konusunda.
(1)- 1052 Öngörüş | Sayfa 37 | One Piece Türkiye Fan Sayfası, One Piece Türkçe Manga, One Piece Bölümler, One Piece Film (korsanfan.com)Şaşırtmıyorsunuz beni Mihawkcı tayfa olarak yine.
La adamlara gelen şey yüzünden ''kaçmış'' yazdık takıldık. Adamlar bunu nüzerine bile hikaye anlatıyorlar bana gelip ''Kaçacak dedin'' diye.Timsah'ın yeni felsefesi, hiçbir şeyi savunma ki hiçbir konuda haksız çıkmayasın
Mesaj atmayı biliyorsun ama ''hikaye anlatıyorsun'' diye.Attığın her mesajı okumadığım için kusura bakma. :d
Boşluğuma geldi haykırdımGreenbull'un meyvesi Mori Mori no Mi, yani orman meyvesi. Wano'ya Smoothie'yi almaya geliyor. Orman meyveli smoothie yapmak için.