Sanji dediğin sarışın bir erkek işte. King'in havası çok daha farklı.Sen kinge anne gibi yaklaşıyorsun ondan öyle.
Tam icraat adamı bunlar. Kaido'ya bak. Birini bile öldüremedi. Maha geldi wb korsanlarının üyesiyle karşılaştı onu da öldürdüCP'ler 2 bölümde 2 Yonko'dan daha çok zarar verdi ittifaka. Ne varsa hükümette var.
zunesha: Oturam ben bir cay icemZunesha az biraz bekleyeydin yav, 800 senedir yürüyon zaten, bu ne acele?
Luffy'de kocaman yumruk var emme Ryo da da Fuji Dağı gibi billur var Hasan. Büyük konuşma, pişman olursun.Yalnız önemli olan gerisini getirmek. Luffy artık çok tehlikeli biri. Tek yiyeceği ortamlara giriyor Ryoguyu.
Valla o gagadan sonra bir daha kinge o göz ile bakamıyorum özür dilerim.Sanji dediğin sarışın bir erkek işte. King'in havası çok daha farklı.
En güçlü 2 hasır şapka baygın yoksa dansöz gibi oynatırlardı.Ryogukyu yonkoların düşüşü üstüne es keza şov felan yaparsa benim psikoloji biraz bozulabilir
Sanjinin yaktığı sigara > kingSanji dediğin sarışın bir erkek işte. King'in havası çok daha farklı.
Bir tık andırıyor sanki?Güçlü çıkabilir de karizma konusunda şüpheliyim. En önden harcanan kötü adam ağzı değil mi bu?