Kaido'nun öldürdüğü ilgi çekici bir karakterdi.Bizde hocam. 2 karakter sevdik. İkisi de gitti...
Kaido'nun öldürdüğü ilgi çekici bir karakterdi.Bizde hocam. 2 karakter sevdik. İkisi de gitti...
Kanatlandırıyor mu?@Montana avatarıma hiç laf etmedin ?
İşte bu zihniyet, köpeğinin dışkısını dışarda yol ortasinda bırakan zihniyet. Sıçtı ise bez getirmek lazım temizlemek lazım. Bırak ne...Oda'yı görürsem söyleceğim tek bir şey var.
Sıçtın bırak.
En azından adam memleketinde öldü oden gibi.Izo'nun memleket hasretini bitirip Wano'ya yerleşip kardeşiyle mutlu mesut yaşayacağını düşünmüştüm. Şimdi bu aklıma gelince daha çok üzüldüm.
Bilmiyorum yakında göreceğiz.Kanatlandırıyor mu?
Parselledim mesajı mı? Reisin sıfat belli olunca onu koyarsın.@Montana avatarıma hiç laf etmedin ?
@RedTeroR de biliyordur bunu ama bez yetmez diye yazmamıştır.İşte bu zihniyet, köpeğinin dışkısını dışarda yol ortasinda bırakan zihniyet. Sıçtı ise bez getirmek lazım temizlemek lazım. Bırak ne...
Kesin bir altyapı hazırlamıştır bu adama ama göstermek istememiştir. Senor Pink olayı gibi. Neden böyle giyindiğini, geçmişini tasarlamış ama göstermeyecekmiş normalde. Editörler gazlamış çiz diye.Kaido'nun öldürdüğü ilgi çekici bir karakterdi.