Son icraatı beyni yıkanmış dünya hükümeti kuklalarını temizlemek oldu. Daha onurlu bir ölüm düşünemiyorum. Daha son büyük savaşa da gelir diyorduk ama kısmet değilmiş.İzo’nun ölümü hakkındaki hislerin ? Wb artığı diyorlar ölünün arkasından
Son icraatı beyni yıkanmış dünya hükümeti kuklalarını temizlemek oldu. Daha onurlu bir ölüm düşünemiyorum. Daha son büyük savaşa da gelir diyorduk ama kısmet değilmiş.İzo’nun ölümü hakkındaki hislerin ? Wb artığı diyorlar ölünün arkasından
Marco harici kime kalmadı gibi. Müttefik ve alt isimleri wevill harcamıştı zaten...Farkındaysanız yine Beyazsakal korsanlarından biri öldü. Son Durak serisi gibi ölüm peşlerini bırakmıyor, sırayla alıyor :/
2 imparator ile savaştılar, kalkarlarsa bence saçma olur.1 hafta geçmiş kalksınlar bir zahmet
Zaten çapsızlar 2v1 atmışlar biri ölmüş biri sakat halde çatıya çıkmış bide izoyu öldürdük diye övünüyorlar.Fanı olsam utanırım söylemeyeben adamın kim olduğunu yeni öğrendim forumda fanı kaynıyomuş
Hayal görme, bu adam ID'den buyana ön plandaydı. MF'nin de yine en ön planda olan karakterlerinden biriydi.Gerçekler Alabasta'da göründü. Mf iadei itibardı sadece. Kum abla, Mihawk'ın karşısında resmedilerek onurlandırıldı.
Brook'un orada olması daha saçma.Bu arap bir de şey twiti atmış yamato luffy ve brook ile erkekler tuvaletindeymiş.