Bilemiyorum kral. İzo öldü diye Kiku'ya dramatik sahne çizmeyen adam bunu da yapabilirRobin kaçırılmış mı? Kaçırıldıysa tayfa niye bu kadar mutlu anlamadım @artyomdh
Bilemiyorum kral. İzo öldü diye Kiku'ya dramatik sahne çizmeyen adam bunu da yapabilirRobin kaçırılmış mı? Kaçırıldıysa tayfa niye bu kadar mutlu anlamadım @artyomdh
Benim beklentim 1054. Bölümle Dragon ve hükümet tarafına geçmesi. Belki Robin olayı da öyle bağlanır eğer kaçırıldıysa.O büyük iş yapmış olur sahiden. Ama Robin iki defa kaçırılmış olacak bu da büyük tekrar olur. Olabilecek en güzel hareket hem Robin kaçırılmış olsun hem de son anda biri bir nereye götürüyorsun robini çeksin sonra da sağlam kavga çıksın.
Bu benim de dikkatimi çekti aynısı thriller barkta ve Mihawk karşısında olduğunda uzun süre kendine gelememişti bence gelişiminin ne kadar ileri seviye olduğunu gördük ve yediği hasarın da gerçekten yüksek olduğunu farkediyoruzLuffy'nin zoro'yla aynı anda uyanması luffy'nin zoro kadar hasar aldığnı gösteriyo. bide zoro daki iyleşme hizı kimse de yok arkadaş kac tane kemiği kırıldı üzerine ilac aldı hasar ikiye katlandı ama 1 haftada tamamen iyleşti
Allah aşkına bu yoruma nasıl çıktın? Dane dane anladır mısın?Luffy'nin zoro'yla aynı anda uyanması luffy'nin zoro kadar hasar aldığnı gösteriyo. bide zoro daki iyleşme hizı kimse de yok arkadaş kac tane kemiği kırıldı üzerine ilac aldı hasar ikiye katlandı ama 1 haftada tamamen iyleşti
Luffyler parti yaparken kaçırılırsa yine çok ucuza kaçılmış olacak umarım yanıltır bu sefer bizi. Bıktım bu adamın birilerini devre dışı bırakarak iş görme kurgusundanBenim beklentim 1054. Bölümle Dragon ve hükümet tarafına geçmesi. Belki Robin olayı da öyle bağlanır eğer kaçırıldıysa.
1 haftadır yatıyo ikisi eş zamanlı uyanıyolar ne dememi bekliyodun?Allah aşkına bu yoruma nasıl çıktın? Dane dane anladır mısın?
Bende saçma bulurum ama sevdiğim bir karaktere ekmek çıkacağından bir taraftan işime gelir.Luffyler parti yaparken kaçırılırsa yine çok ucuza kaçılmış olacak umarım yanıltır bu sefer bizi. Bıktım bu adamın birilerini devre dışı bırakarak iş görme kurgusundan