Yazarlarsa minimum 6 milyonLuffy'nin aranıyor posterinde Joy Boy yazmazlar inşallah.
Yazarlarsa minimum 6 milyonLuffy'nin aranıyor posterinde Joy Boy yazmazlar inşallah.
Senin eleman her türlü zirveye oturdu da reis ölmeli o adam ya. O kadar edebiyat yaptık burada öldü isimsiz kahraman oldu o yüzden ölüler arasında ismi yok diye olmaz yaniAnlam veremedim şu an bu muhabbete. Kaçırılmış gibi ama hiç tepki olmaması saçma. 7 gün sonrasında hele. Robin'in gözükmemesi de ayrı bir olay.
Kaçırdıysa benim çatıdaki eleman kaçırmış oluyor. Ben ekmeğimi şimdiden çıkarayım.
Kaido'nun ölümüne sebep oldular diye yorumlarım. Kaido uyandıramazdı Nika. Öyle gelişine iyi vuramazdı cp0 olmasaydı.Nika'yı engellemek için müdahale edip Nika'yı ortaya çıkaranlar değil mi bunlar
Bunakların ödü patlıyor insanlar öğrencek diye yaptırmazlar.Luffy'nin aranıyor posterinde Joy Boy yazmazlar inşallah.
Lan ciddiyim kim yaydı yahu bunu? Dressrosa'da Lucy olarak yayıldı. Onu yapan gapsalakları biliyoruz. Bunu bilmiyoruz.Luffy'nin aranıyor posterinde Joy Boy yazmazlar inşallah.
Meyveyi elinden kaçırıp Luffy'e gelmesine neden olan da başka bir CP ajanı.G2 ve G3 te cp9 ile savaşabilmek için geliştirmişti G5ide dolaylı olarak cp0 sayesinde açtı. Bu Cpler zarardan başka bir şey değil hükümet için hahahaha.
Aaaa onu unutmuşum bak o da var.Meyveyi elinden kaçırıp Luffy'e gelmesine neden olan da başka bir CP ajanı.
Bir ihtimal daha var.Lan ciddiyim kim yaydı yahu bunu? Dressrosa'da Lucy olarak yayıldı. Onu yapan gapsalakları biliyoruz. Bunu bilmiyoruz.