Luffy direk Nika çıktı aga o başka. Zoro yeni nesil Ryuma ise o aynı kişi olduğu anlamına gelmez.Ben anlamadım abi Luffy bildiğin reenkarnasyonmuş Zoro da çıksa şaşırmam.
Luffy direk Nika çıktı aga o başka. Zoro yeni nesil Ryuma ise o aynı kişi olduğu anlamına gelmez.Ben anlamadım abi Luffy bildiğin reenkarnasyonmuş Zoro da çıksa şaşırmam.
Yarın bir gün de direkt Zoro'ya Ryuma bu demeyecekleri ne malum.Luffy direk Nika çıktı aga o başka. Zoro yeni nesil Ryuma ise o aynı kişi olduğu anlamına gelmez.
Sadece üstsüz de değil aslında ama.... :dLaaaaaaaaaynnnnn uykulu gözlerle yanlış mı görüyorum
Yamato tayfayla üstsüz havuza/banyoya mı girmiş
Benzetirler King karşısındaki gibi anca. Ki ordan bile belli olduYarın bir gün de direkt Zoro'ya Ryuma bu demeyecekleri ne malum.
The one(s) who will be called the new “Emperor(s) of the Sea”!!!
Akainu:Gereksiz birşey yapma Ryokugyu!Akainu: "Gereksiz bir şey yapma, Ryokugyu!"
Ryokugyu: *geri döner*
Muhabbet 7 gün öncesinden dönüyor. Belki Luffy düştükten 1 gün sonra konuşuyor olabilir gorosei ile. Eleman ölmeyip ayağo kalktıysa ve kaçırdıysa benim elemana feci artı yazar.olabilir çünkü cp0 boss'u ortalıkta yok ölüsü daha doğrusu. Madem izou,ashura ve maha öldü e bu adam buhar mı oldu? Nico robini yakaladıysalar bu arcın yıldızı cp0
Reenkarnasyon iması vardı orada da işte.Benzetirler King karşısındaki gibi anca. Ki ordan bile belli oldu