Zoro'nun önce eli bir ekmek tutsun sonra ister shogunun kardeşiniHiyori ile Zoro… OP’un en kaliteli çifti olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar…
Zoro'nun önce eli bir ekmek tutsun sonra ister shogunun kardeşiniHiyori ile Zoro… OP’un en kaliteli çifti olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar…
Luffy: MEATTTTTTTTT!!!
Zoro: SAKEEEEEEEEE!!!
Luffy: another filling!!
Zoro: Another filling!!
Ya bu ikisi çok sağlam ikili… aynı kafa yapısı ve aynı aptallık… çok seviyorum bunların bir araya gelip takılmalarını… aksiyonları da muhabbetleri de çok sağlam oluyor bu ikisinin bir aradayken… ksksksksLuffy: what?!
Oh right you’re an adult now!
?: with a tough looking body too!!
Zoro: Is it inherited from Oden? Let me try beating it
Zoro'nun ilerde daimyo olacağı kesinleşti kral hemen bitirdi işiHiyori ile Zoro… OP’un en kaliteli çifti olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar…
Usta bu rezillik, Luffy de Zorocu olmuş @II. InvictusYa bu ikisi çok sağlam ikili… aynı kafa yapısı ve aynı aptallık… çok seviyorum bunların bir araya gelip takılmalarını… aksiyonları da muhabbetleri de çok sağlam oluyor bu ikisinin bir aradayken… ksksksks
Şöyle güzelinden bir kılıç dükkanı açığ köşeyi döner reyiz… skskksZoro'nun önce eli bir ekmek tutsun sonra ister shogunun kardeşini
Ekstra bir çaba sarf etmesine gerek bile yok… tam bir Alfa…Zoro'nun ilerde daimyo olacağı kesinleşti kral hemen bitirdi işi
Burası çok muamma. Tabii ki efendim diyor. Robin'i kaçırdınız mı diye sorunca? Robin'de yok hiç bölümde. Belki benim elemandır. Çatıda ölmeyip kaçırmıştır Robin'i.bende anlamadım ayrıca şu konuşmada cp0 ajanıyla konuşan kim?
Den Den Mushi: CP0! CP0!
CP0 agent: an interference!
Den Den Mushi: Hey! You guys!
CP0 Agent: who are you..name yourself!
Den Den Mushi: Stay where you are! I’ll be..on my way!