Ryoukugyu öldüklerini teyit etmeye gelmiş.Yalnız Kaido ve BM bir hafta üzerine magmadan çıkarsalar, Akainu'yu ben bile kurtaramam.
Sakazuki : öldüler mi git Bi bak
Ryoukugyu : patates olmuşlar abi.
Ryoukugyu öldüklerini teyit etmeye gelmiş.Yalnız Kaido ve BM bir hafta üzerine magmadan çıkarsalar, Akainu'yu ben bile kurtaramam.
Yoksaa nee dayı yoksaaa ne! Ben adım Luffy soy adım nika laaaan! hahahaRyo yanına aldığı askerlerle akainunun selamını Luffye getirir
Yavaş tek atsın da saçı başı dağılmasın.Luffy tek atar.
Marco Wano'ya ulaştığınızda tamamen farklı bir yer göreceksiniz demişti. Bence ortaya çıkmaları an meselesi o yüzden. Yine bir şekilde saf dışı edilirler.Bunlara noldu hala ses seda yok. Ryo abim bunlara da el atar mı acep?
Hadi senin için iki atsın.Yavaş tek atsın da saçı başı dağılmasın.
Bm ve Kaidou ölmüştür bence.Tayfalarını alıp gider.Ama her amiral de olduğu gibi göze hitap eden hoş bir şov izleriz.Hem gücünü görmüş oluruz.Bu bence net böyle olacak sonra sinir acilinca ryoda der ki benim işim burada bitti usta impel downa atayım iki yonko 10 milyon ödülü cebe indireyim
Gerçekten gide gide en ılıman herife saldırdılarsa yazık. Zaten bu devrimciler bir işi becerebilse bu hale gelinmezdi.Sabo ve dandik ekibi sadece Fujitora'ya saldırmışlar herhalde.