@Vegapunk aaa doğru bak unutmuştum bu beyfendiyi..Malatyalı japonu çağır o yapar
Kıtır ekmek doğrar mısın suyuna? Yoksa lıkır lıkır fondip mi?çok ayıp
@Vegapunk aaa doğru bak unutmuştum bu beyfendiyi..Malatyalı japonu çağır o yapar
Kıtır ekmek doğrar mısın suyuna? Yoksa lıkır lıkır fondip mi?çok ayıp
Rockstar Kid'i yenebilir. Law'dan emin değilim. Kaçar kurtulur bence.Kid ve lawın illaki yendikleri kişiler kadar güçlü olmaları gerekmiyor. Kid ve lawı şu an mevcut üç korsan dışında yenebilecek biri var mı? Asıl soru bu. Eğer yoksa yonkou olmalarında da mahsur yok demektir.
On numara fikir. Oraya birde Weevil-Mihawk ikilisi eklendi mi tamamdır.Hemen bir Yeni İmparatorlar iddia konusu açılmalı. Kid-Law, King, Katakuri, Law, Kid. Şıklar. @King
Sen açıver benim bir iddia konum var zaten fazlalık olmasın.On numara fikir. Oraya birde Weevil-Mihawk ikilisi eklendi mi tamamdır.
Bölüm çıkınca açayım o zaman. Şimdi herkes spoiler okumadığından silerler belki.Sen açıver benim bir iddia konum var zaten fazlalık olmasın.
Yonko lobisinden değilim ben .dKid ve Law imparator olmuş. Yonko lobisine hayırlı olsun. Hadi yine iyisiniz. @Hidalg0 @Mercury @Gutts @Millennium Wizard
Rockstar'ın postacılık gibi önemli bir görevi var olmaz o yüzdenRockstar Kid'i yenebilir. Law'dan emin değilim. Kaçar kurtulur bence.
Gel katıl sende lobimize. Şöyle güzel bir çay ikram ederiz.Yonko lobisinden değilim ben .d