Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca 2 yonko ciddi ciddi magmada eriyerek mi öldü?Wano'daki hayal kırıklıklarıma bir yenisini daha ekledim.Uleen Oda....:of:

Ryokugyu ne yapacak Wano'da onu bunu bilmemde garanti olarak gördüğüm tek şey Luffy'nin bir adet tek yemesi var.😂

Galiba Wano'nun hükümete bağlanması için bir teklifi olacak Ryokugyu'nun.Ancak pazarlıkta güçlü olan taraf Momonosuke tarafı.
"Zaten açmayı düşünmüyorum" diyerek hükümetle nasıl bir pazarlıkta bulunacak merak ediyorum.😎
 
Senin demeye çalışıtığın da pek doğru değil diyorum bende. Yan karakterlerin yendiği bir sürü düşman var seride öyle herkesi Naruto almıyor gördüğün üzere.
Ben düşman mı sordum, güçlü düşman sordum diye hatırlıyorum 😅

Telefondayken de tam istediğim şeyi anlatamıyorum.

One Piece Luffy in dövüştüğü düşmanlar dışında iyi değil yazınca ve Naruto bu konuda iyi diyince kafamda bir hesap yaptım One Piece ağır geldi. Ki One Piece dövüşleri çoğu komedi unsuru oluyor. Ciddi dövüşlerde genelde yan karakterler birbirleriyle dövüştüğü zaman oluyor. Ki biz bu dövüşleri görmüyoruz 😅. Naruto nun olayı zaten dövüş. Hikaye çok sade kalıyor. En son arcta olayı biraz uzaylılara falan bağlıyor Mangaka. Naruto dan bahsettik Bleach ten de bahsedelim bari diyecem de bahsedecek bir şey aklıma gelmedi neyse Bleach yeni sezon gelse de Bol bankai li dövüşler izlesek 😁
 
Olurda Ryokugyu'nun bilmem kaç yıl boyunca aç kalmasını bu durum açıklar mı?Yani zehirli kurbağalar uzun süre aç kalabilir mi?

Herkes Ryokugyu'nun fotosentez yapabildiğini varsaydığı için bitkiyle ilgili bir meyvesi var zannediliyor ama belli de olmaz belki de adamın zoan türü meyvesi kendisini uzun süre aç kalmasını sağlıyor da olabilir.

Bakacağız...
Alaska Ağaç kurbası der ve bunu yedirir ama bence kurbağa çıkmaz. Elalem ne der, nasıl dalga geçer oğul?
 
Farkettiniz mi bilmiyorum ama Whitebeard tümen komutanlarının hepsi tek tek ölüyor.

Kaldı Jozu ve marco bana kalırsa jozuda ölecek marco kalacak diğer ne olduğu belli olmayan bir iki kişi var ama onlarda ölmüştür artık veya kim vurduya.
 
ODA'nın seri ilerledikçe karakterler arasındaki dengeyi nasıl değiştirdiğine kısaca bakacak olursak.

GL öncesinde Amiral dediğinde yer gök inliyor du insanlar korkudan kaçacak delik arıyordu. Yonkoların gemilerini hareket ettirmeleri bilr Denicilerin alarm vermesine sebep oluyordu. Buradna bakınca o zamnalar nasıl bir güç diyorduk.

Gelinen noktada bizim tayfamı çok güçlendi yoksa onlarmı güçsüzleşti bilemem ama şu anda Lufy bir amiral ile kafa kafaya savaşır hatta rahatlıkla kazanır durumda.
Zornun son saldırıları normal üstü ki Kaido bile saldırının onu öldüreceğini bildiği için saldırısını savuşturdu.
Şimdi bustercall diyorlar bence bu saatten sonra top yekün bir savaş olacak.
Eğer dış dünyada Lufy ve tayfanın wano da yaptıkları yayıldı ise ve Denizciler buraya bir savaşa geliyorsa hazır bitik halde yakalayalım diye düşünerek.
Hazır şapka filosuda o yönde hareket ediyor olabilir ki böyle birşey olursa hiç şaşırmam.
bustercall adayıda bir nevi yok etmek demek adayı suya gömerseler luffymiş,yamatoymuş tırt kalır. Meyve kullanıcıları bunlar al denizden bir kova su abi dök luffynin üstüne tokat manyağı yap bunuda mı biz diyelim :at:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık