Gerçekler. Yakında amirallere çöp muamelesi çekildiğinde görecem seni. Gerçi bir şey kalmadı, ilk çöp muamelesi çekilecek amiral yoldaSeni atıyom oğlum işte deli gibi ettin kendini son zamanlarda.
Yani 4-5 arc görebiliriz hala...Arc değilmiş,sagaymış bu arada.
Kardeş git @Kuroro ile uğraş biraz bana salça olma.Gerçekler. Yakında amirallere çöp muamelesi çekildiğinde görecem seni. Gerçi bir şey kalmadı, ilk çöp muamelesi çekilecek amiral yolda
Elbaf'a bir arc ayırır sanırım. Devleri geri zekalı tipler olarak çizerse çekilmez olur. Wano'yu mumla aratır.Arc değilmiş,sagaymış bu arada.
Wano'yu mumla aratması için çok özel bir salaklık yapması lazım. Luffy artık çok güçlendi dolayısıyla bu açıdan saçmalamasına gerek kalmadı. Bir de olay samuray falan diye ekstra saçmaladı. Devler geldi mi belki daha özgürce hareket eder diye umuyorumElbaf'a bir arc ayırır sanırım. Devleri geri zekalı tipler olarak çizerse çekilmez olur. Wano'yu mumla aratır.
Durum tam olarak böyleWANO ARCI :
Okuyucular: "Oda mangayı ne hale getirdi, yazıklar olsun. Saçma sapan senaryo ve gelişmelerle seriyi bozdu. Keşke bunları görmeden seri bitseydi."
Oda: "Okuyucular bana taş atmaya başladı, ben bi tatile gidip geleyim seriyi bitirecem. Uğraşamam bu takipçilerle."
Okuyucular: "Ohaaa İnanmıyorum Oda seriyi bitiriyor, ne üzücü bir durum. yıllardır takip ettiğim seri bitse boşluğa düşerim. Umarım seri daha da sürer, okudukça okuruz"