Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ile Big Mom'ın verdiği hasarları yok sayıyorsun King yapmış gibi konuşuyosun hepsini.
Zoro zaten yarı ölü şekilde indi aşağı. Miyagi ayağa kalkması için ilaç verdi. Fakat hasarın ilaç etkisi geçince 2 katı olacak demişti. Yarı ölü aşağı inen adam etkisi geçince kaç bölümdür ayılamadı bile. King ile dövüşünde dahi etkisi geçmeden çabuk bitirmeliyim diyordu. Bu kadar uyumasını sağlayan ilacın yan etkisi. Aldığı en büyük hasarda 2 imparator saldırısı.
Zoro’yu o hale sokan şey bu hasarın/acının ikiye katlanması. King’in pek alakası yok.

Verdiği en büyük hasar karnını gagayla sıyırmak. Onun daha beterini zoro yeri geldiğinde kendine yapıyor zaten:
Vay arkadaş King yine çöp edildi. Ne bahtsızım ben böyle her bir yandan itiraz geliyor.
 
Geçmişi açıklanmazsa, genel olarak One Piece Zoro'nun serisi değilmiş derim. Dövüşten dövüşe ortaya çıkan, her ortamda en güçlü ikinciyle dövüşen, hiçbir sürprizi kalmayan, geçmişi olmayan, içi boş tenekeye dönüşecek.
Zamanında nasıl ryuuma wano’yu hükümetten koruduysa şimdi de zoro’nun buster call’a karşı wano’yu koruması gerekir. Bu hareketi yapsa karakteri kurtarır Oda.

Şu kalabalıkta nasıl zoro parlayabilir bilmiyorum. Ya amiral kazanır ya da luffy ve momo parlar yine. Ama ryuuma’ya böyle bi gönderme fırsatı varken zoro’yu kullanması lazım.
 
Ara seri için iyi olmuş Soda ne çizdiğini unutmaya başlamıştı şimdi belki bir şeyler vaat edebilir seri sonunda.

Buster Call'ın Wano'yu vurma şansı yok mevcut şartlarda şelaleyi geçmeleri gerek,diğer bir yöntem olarak koramiraller ve amiral adaya ayak basmaya çalışırsa zaten güzelce dayağını yer gider.
 
E bundan iyisi Şam' da kayısı.
Aynen öyle.
Şimdiye kadar, geçmişi belli olmayan ama açıklanmasını beklediğim, üstüne kafa yorduğum ve kaliteli bir hikaye umduğum; kaliteli bir karakterdi. İşlenmezse hepsi boşa düşecek maalesef. Yine de Oda'nın kaleminden çıkan en kaliteli karakterlerden biri olacak. Çok da coşmayın yani. Bu sadece benim Zoro hakkındaki beklentilerimden dolayı sinirlenmemin bir dışavurumu. :flaugh:

Sıradan bir çocuksa da, nasıl sıradan olduğunu işlemesi lazım. İşlememek çok kötü bir yazarlık. Karaktere de büyük zarar verir. Öyle sıradan deyip geçilecek bir şey değil.
Elbet işler. Dojoya niye geldi vs o kısımları gösterir. Sadece burada işlemezse Wanolu olmamış olur. Olmasın da zaten daha iyi.
 
Onu sinirimden söylüyorum ama Sanji, Usopp gibi karakterler işlenmişken, Zoro'nun işlenmemesi karaktere ve bize hakarettir ve karakteri değersizleştirir. Bunun açıklaması ya da savunulacak yanı yok benim gözümde.
Zoro'nun Sanji gibi detaylıca işlenmesini bende baya isterim şahsen, karakter bunu fazlasıyla hak ediyor. Usopp'un hikayesi çok kısa geçilmişti diye hatırlıyorum ama ben onda neyi işledi ki?
 
Zamanında nasıl ryuuma wano’yu hükümetten koruduysa şimdi de zoro’nun buster call’a karşı wano’yu koruması gerekir. Bu hareketi yapsa karakteri kurtarır Oda.

Ama şu kalabalıkta nasıl zoro parlayabilir bilmiyorum. Ya amiral kazanır ya da luffy ve momo parlar yine. Ama ryuuma’ya böyle bi gönderme fırsatı varken zoro’yu kullanması lazım.
Adam ejder kesme efsanesinde Zoro fanlarıyla alay etti resmen. King'in alev tekniğini ejderhaya benzetip kestirmek nedir ya? Hiç yapmasa, o kadar şeye rağmen derdim ki; ''adamın aklında öyle bir şey yokmuş, biz uydurmuşuz,'' ama bu sahneden sonra yaratılan beklentinin farkında olduğunu ve açıkça dalga geçtiğini düşünüyorum. O yüzden ailesini göstermesinden, geçmişini açıklamasından başka beklentim kalmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık