Oda denen herif ne saçma işlerle ugrasiyor. Ne yapalım banyoyu, sapık yemin ediyorum.Banyo sahnesine mi coştu bu Redon. Pis herif seni.
Oda denen herif ne saçma işlerle ugrasiyor. Ne yapalım banyoyu, sapık yemin ediyorum.Banyo sahnesine mi coştu bu Redon. Pis herif seni.
Katakuri savaşında bizzat açıklandı o durumun geleceği görme ile yapıldığı. Pasif olarak çalışsa, dediğin gibi özel Paramecia kullanıcısı olan Katakuri'nin karnı deşilmezdi kendisine mızrak sapladığında.Hayır geleceği görmesine gerek yok zaten. Vücudu stabil olmak zorunda değil logiaların paramecia gibi.
Paramecia olduğu için pasif olarak o noktadan ikiye ayrılacak zaten vücudu. Bu noktada anlaşamıyoruz.
İddiaya göre Carrot'u. Arkadan sırtını falan çizmiştir. Banyo yapıyormuş hanımefendiler.La yeter kimi çıplak görüyoz...
Valla bayılıyor adam böyle sahneler çizmeye. İlla çizecek o banyo sahnelerini. Kesin Sanji - Brook falan dikizlemeye çalışıyordur yine. Klasik.Oda denen herif ne saçma işlerle ugrasiyor. Ne yapalım banyoyu, sapık yemin ediyorum.
Bu kadar boşu anca E oda yapar. Bence doğrudur bu spoiler.One Piece CHapter 1052 Title: "New Morning"
-NO BREAK NEXT WEEK
More info soon...
Spoilers by Jmena ( @Un-amed ):
Transition Chapter
Carrot appears, she looks happy crying
A lot of fanservice scenes with Yamato
She's with Nami, Tama & Robin as well
Important spoiler: We see naked Carrot. Bath chapter
Çok bir bilgi gelmedi. Yine boş bölüme benziyor. İlginç olanı haftaya ara olmaması.
Yamato olmasın da dicem de var gibi...İddiaya göre Carrot'u. Arkadan sırtını falan çizmiştir. Banyo yapıyormuş hanımefendiler.
Mihawk.La yeter kimi çıplak görüyoz...