Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kusura bakmayın ama Zoro'cuları okumak beni çok yoruyor. Bir yönetici beni 1 hafta tatile çıkarır mı?
Bölüm veya Spoiler yorum konusu olmadığı müddetçe herkes, istediği şeyi yazmakta özgür, saçmaladığını düşündüğünüz mesajlar dahil olmak üzere. Kendini neden bu kadar kasıyorsun ki?

Belli ki Mihawk’in cok acelesi var. IM sama babasi gorev vermistir belki. Yoksa WB’ye yekten atarlanan Mihawk oyle Amiral aşağısı denizciden kaçacak adam değil.

Öngörüş doğru çıkarsa Hancock ile ilgili teoriye yaklaşmış olurum.

Baya heyecanlı bir bölüm olacak gibi. Vivi ile ilgili gelişmede muhakkak gösterilir.
"Sabo yapacak, Vivi yapacak, Hancock yapacak!"

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir dakika bu öngörüydü dimi. Gerçek olmama durumu var. Hatta gerçek olamayacak kadar saglam bir giris. Bir an gaza geldim ama önce bi düsünmek lazim. Daha luffy uyanmadi, yonkou'larin durumu belli degil, tahminimce parti kismina geçince yani yonkou'larin durumu belli olsun tayfa falan sonra dış dünyaya geçer gibi geliyor.

Fakat bu öngörü gerçek ise bildigin ortalık darma suman. Çok saglam bir giris olur. Gerçi bir yandan mantiksiz da duruyor. BB için big mom adasi şuan o kadar müsait ki. Amaç phonegrif ise önce wci'ya gider. Böyle olursa kata ölebilir ve meyvesini belkide burges alir. Diger taraftan phoneleri okumasi için pudding'in yeteneginden bahsedildi. Bu istihbarat varsa ellerinde okuma ve phonegrif için wci tam hedef. Hatta dış dünya verilirken biz belkide wci ve katanin ölmesi haberlerini bile alabiliriz. Mihawk ilginç oldu, ben daha çok shanks'la ilgili haberler bekliyorum.

Sabo olabilir heleki Hancock çok daha ilginç ve olasi. Mihawk, vewil falan bunlarda problem yok be en güçlüleri, bireysel olduklarindan da kacabilirler ama Hancock ve digerleri hem adada yerleri belli hemde zayıflar. Gerçi op'taki en gizemli seylerden biri vegapunk ve silahini Fuji iyi övdü. Eger mihawk benzeri güçte ise o zaman problem. Heleki pasifista gibi çogaltabilirsen çok daha büyük problem. Op'ta 3'ü yaygin olan 4 güç var; meyve, haki, (hükümet 6 stil- denizciler ve hükumet için diyelim) ve bilim. Dolayisiyla vegapunk'tan Hersey beklenebilir. Hatta öyleki, hükümetin elinde antik silah oldugunu varsayiyoruz. Bu silah ile vegapunk iliskisi bile olabilir. Hatta vegapunk bir D. ise ve belli bir sebepten hükümet için rehin olarak çalisiyorsa bile garip olmaz. Dunyadaki en zeki adam. Çok degerli. Pasifista'nin yetenegi lazerdi yani kizarunun gücü. Bakarsin yeni silah akainu'nun magmalarindan yardim aliyor bile olabilir :)

Çok enteresan bölümler gelebilir. Bakalım nasıl ilerleyecek. Ancak birçok gizemin anahtarini elbaf olarak görüyorum. Birçok şey muhtemelen orada açiklanacaktir.

Son düzenleme:
Öngörüş doğru çıkarsa Hancock ile ilgili teoriye yaklaşmış olurum.

Baya heyecanlı bir bölüm olacak gibi. Vivi ile ilgili gelişmede muhakkak gösterilir.
"Sabo yapacak, Vivi yapacak, Hancock yapacak!"
Attığın linki lütfen değiştirebilir misin? Her konuya girişimde bu hatayı almama sebep oluyor.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık