Kamazu. 24 saat 55 dakika 13 saniye.Lütfün Apo'ya bayıldı hadi git şimdi bir köşede bahanelerini say
Kamazu. 24 saat 55 dakika 13 saniye.Lütfün Apo'ya bayıldı hadi git şimdi bir köşede bahanelerini say
Robin de istenmiyordu. İki komiklik yaptı girdi.Tayfa üyelerinden bazıları Yamato'nun tayfa katılmasıyla ilgili bir mutsuzlukları var.
Bakalım ben hala Yamato'nun tayfaya katılacağından %100 emin değilim.Çünkü tayfanın tamamı Yamato'nun gelişine mutlu olamayacaksa Yamato kendi rızasıyla tayfaya katılmayabilir.
Sonuçta istenmediği yerde bulunmak istemeyecektir Yamato.
Rakibini yenmiş adam ister yatar ister kalkar.Kamazu. 24 saat 55 dakika 13 saniye.
Brook istenmedi robin istenmedi herşey luffye bakar tamam dediği an bitmiştir olay.Luffy bakmaz kimsenin mutlu olup olmamasınaTayfa üyelerinden bazıları Yamato'nun tayfa katılmasıyla ilgili bir mutsuzlukları var.
Bakalım ben hala Yamato'nun tayfaya katılacağından %100 emin değilim.Çünkü tayfanın tamamı Yamato'nun gelişine mutlu olamayacaksa Yamato kendi rızasıyla tayfaya katılmayabilir.
Sonuçta istenmediği yerde bulunmak istemeyecektir Yamato.
Luffy gülüyor. Buna uyuma derler. Zoro yataktan sıçrar gibi uyanıyor. Nerde olduğunu bilmiyor. Deliksiz bayılmış.Rakibini yenmiş adam ister yatar ister kalkar.
Aradaki farkı da ben sana anlatamam gerek yok
Luffy gülmüyor, Nika gülüyorLuffy gülüyor. Buna uyuma derler. Zoro yataktan sıçrar gibi uyanıyor. Nerde olduğunu bilmiyor. Deliksiz bayılmış.
Jimbe'yi hamsi tava yapmışlar. Sanji en azından hayatta