Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin@II. Invictus bu belgenin ortaya çıkması için MW'ye ihanetine ihtiyacım var. Ellerimi birbirine sürtüp heyecanla bekliyorum. :dd.d
Tabi istersen böyle de kalabilirsin. Yaşa ya da öl.
Adamın olayı evcilik.WB evcilik oynamıyor muydu ya
Bu konuda net yorum yapmak zor gibi bence. Luffy temassız vuruyor çünkü temassız atakları aynı zamanda içten hasar veriyor. Gelişmiş silahlanmanın bir üstü var adamda. Kaido'da bu muhtemelen olmadığı için saldırılarını kral hakili bir şekilde temas ederek yapması mantıklı. Luffy ile çarpıştığını da düşünürsek temassız kullanıyor bence Kaido. İçten hasar olayını kullandığını düşünmüyorum.Gömme uğraşı falan değil, gördüğümü söylüyorum. O kadar balyoz darbesi vurdu kral hakiyle, hangi biri temassızdı? Hepsi temas ediyordu, CP0 tuttuğundaki en güçlü saldırısı bile temaslı bak. Big Mom ya da Luffy gibi kendi atağınını temassız vurduğunu görmedik hiç.
Kaido'nun karşısına dikildiği sahne karakter için harika bir final olabilirdi ama osuruk şakası yapmak daha önemliymiş demek ki Oda için. Cidden çok tat kaçırıcı bir olaydı ya.Kin'emon, Olympos Dağı'ndan yerlere çakıldı resmen.
Kaido'nun karşısına dikilidiğinde zirve yaptı, sonrasında osura osura gezmesi bütün yaptıklarını sıfırladı. Maksimum cool kalma süresi birkaç sayı.
Luffy'nin kanı damarlarında dolaşıyor. Öncesinde olmasa da şimdi dayanır.
Haki basarsa dayanır. Yoksa dümdüz insan Zoro. Bağzısı gibi değil
O halde Zoro Luffy sayesinde en iyi kılıç ustası olacak diyebilir miyiz ? Mihawk'a eksi Luffy'e artı yazdı.Luffy'nin kanı damarlarında dolaşıyor. Öncesinde olmasa da şimdi dayanır.